Građevinske firme

Pokretne skele - iznajmljivanje

Pokretne skele - iznajmljivanje

Podupiraci čelicni, ramske skele, pokretne skele, cevaste skele, skelske cevi, spojnice fiksne i obrtne, žabice...
Uvoz i prodaja.
www.podupiraci-skele.com

Građevinske firme - projektovanje, izgradnja i prodaja nekretnina
Izgradnja stambenih i poslovnih objekata u visokogradnji i niskogradnji. Svi građevinski radovi i krovno pokrivački radovi. Montaža metalnih konstrukcija.

Euro Crnotravac Invest
Preduzeće Euro Crnotravac Invest osnovano je 14.03.2000. godine. Obavljamo širok spektar građevinskih, zanatskih, instalaterskih i specijalističkih radova iz... detaljnije »
Argus inženjering d.o.o.
Argus inzenjering d.o.o. bavi se proizvodnjom i montazom celicnih konstrukcija, uvozom i profesionalnom ugradnjom sendvic panela ispunjenih mineralnom vunom i... detaljnije »
Studio K
D.o.o. za projektovanje i izvođenje građevinskih radova i inženjering, osnovana je 1989. godine u Novom Sadu. Neki od objekata koje smo da sada projektovali i... detaljnije »
Smart Plus
Kompanija SMART PLUS, se sa svojim poslovnim, kadrovskim, kreativnim i operativnim potencijalom, za kratko vreme, pozicionirala među vodeće kompanije u oblasti... detaljnije »
Jedinstvo - Metalogradnja
Kompanija JEDINSTVO - METALOGRADNJA osnovano je 1947. godine. Nalazi se u Sevojnu, 200 km od Beograda, neposredno uz magistralni put prema Podgorici. Raspolaže... detaljnije »
SalusTrans d.o.o.- Odvoz šuta i smeća
SalusTrans d.o.o. - odvoz i prevoz gradjevinskog suta, smeca i otpada, kao i najam kontejnera za otpad od 5 do 7m3. Dodatne usluge: - rusenje i adaptacija... detaljnije »
Agencija za nekretnine Prostor
PROSTOR nekretnine je specijalizovana agencija za posredovanje u kupoprodaji gradjevinskog i obradivog zemljišta, kao i poslovnih objekata u Republici Srbiji.... detaljnije »
Vlašić Kran Komerc d.o.o
Preduzeće Vlašić Kran Komerc d.o.o., sa svojim stručno osposobljenim osobljem Vam i dalje stoji na raspolaganju za svaku buduću saradnju za sve vrste poslova... detaljnije »
JelaDom d.o.o.
Firma JelaDom je osnovana 1992. godine i posluje na principima porodičnog biznisa. Osnovna delatnost firme je bazirana na projektovanju, proizvodnji i montaži... detaljnije »
Petrović V d.o.o.
Izrada i montaža montažnih kuća i svih drugih montažnih objekata. Bavimo se prodajom svih vrsta građevinskog materijala, kao i istegnutim, neistegnutim i... detaljnije »
Old Royal Sistem d.o.o.
Delatnost • Agencija za promet nekretnina Opis OLD ROYAL SISTEM je moderna kompanija sa više delatnosti gde poslove zastupanja klijenata u prometu nekretnina... detaljnije »
Konsalting d.o.o.
"Konsalting" d.o.o je privatno preduzeće sa najdužom tradicijom na području Opštine Stara Pazova u oblasti projektovanja i gradnje objekata.... detaljnije »
D.P. Montaža Bau d.o.o.
Bavimo se izradom aluminijumske i PVC stolarije, montažom strukturalne i polustrukturalne fasade i fasade od alubonda. Na tržištu smo pet godina i postigli smo... detaljnije »
Jugosistem d.o.o. Nis
Stovariste gradjevinskog materijala Jugosistem prodaje na veliko i malo sledeci gradjevinski materijal: - cement, armaturu, fert tavanice - sve vrste opekarskih... detaljnije »
1 - 15 od 15 rezultata
Zvezdane staze
21:00Pink Action
Zvezdane staze
Divlja horda
23:05Prva Plus
Divlja horda
Smena
23:05HBO
Smena
Specijalno vaspitanje
02:45Pink Film
Specijalno vaspitanje

Registrovanje

RegistrovanjeRegistrujte se u najposećenijem Poslovnom adresaru
Registrovano 20.696 kompanija
Kuce u SremuAgencija za nekretnine ProstorKuce u sremuNekretnine Prostor nude-prodaju veliki broj kuca u Beogradu, Novom...
Visokoregalno skladiste- 14. oktobar KrusevacJedinstvo - MetalogradnjaVisokoregalno skladiste- 14....
Sportska halaStudio KSportska hala
Poslovni prostori za razne nameneAgencija za nekretnine ProstorPoslovni prostori za razne nameneNekretnine u okviru prodaje-ponude poslovnih prostora obuhvataju...
Veliki izbor placevaAgencija za nekretnine ProstorVeliki izbor placevaNekretnine u okviru ponude-prodaje ili kupovine placeva obuhvataju...