prethodna
Opšta bolnica Sveti Jovan
Opšta bolnica Sveti Jovan
sledeća
Dr Rakić Estetic
Dr Rakić Estetic

Estetska plastična hirurgija Dr Ćirić

Estetska plastična hirurgija Dr Ćirić

Pošaljite upit

Samopoštovanje ljudskog bića u pogledu sopstvenog izgleda ne može se objektivno tumačiti. Rešenje ovog problema leži u tome da estetski hirurg u potpunosti shvati dileme svog pacijenta, kako bi se postiglo međusobno razumevanje i dogovor između pacijenta i lekara.

Za sve to potrebno je puno talenta za estetiku, puno ljubavi prema profesiji, ali i vrhunski uslovi rada.

Pacijenati imaju želju, a mi znamo, osećamo i imamo čime da to realizujemo. Uvek su različite polazne pozicije i različita očekivanja. Mustre rešenja nema. Svaki je čovek poseban i zahteva poseban pristup i tretman.

Prvi kontakt sa pacijentom je veoma važan. Bitno je da postoji razumevanje između doktora i pacijenta. Nije nephodan odnos simpatije, dovoljna je i empatija. Uvek pre operacije kažem pacijentu šta je sve moguće da se desi.

Svaki pacijent koji uđe kroz moja vrata je posebna osoba koja ima lične motivacije , lične ciljeve i lične uspone i padove.

U polju estetske plastične hirurgije previše je lekara koji vide procedure, a ja vidim ljude. Kada sam preko preko puta Vas, ne vidim samo pacijenta, nego vidim nekoga kome mogu da pomognem, i da učinim sve što je u mojoj moći da poboljšam Vaš kvalitet života.

Ovaj mali tekst sažima moju viziju, ličnost i nedvosmislenu posvećenost svom zanatu i posvećenost Vama.

Hvala Vam što ste odvojili vreme da pročitate, a ako ste ikada razmatrali kozmetičke i plastične laser operacije ne oklevajte da se javite i svratite.

[email protected]

  • Statistika:
  • Datum upisa: 06.07.2016
  • Datum ažuriranja: 06.06.2020