Estetska plastična hirurgija Dr Ćirić

Estetska plastična hirurgija Dr Ćirić

Pošaljite upit

Samopoštovanje ljudskog bića u pogledu sopstvenog izgleda ne može se objektivno tumačiti. Rešenje ovog problema leži u tome da estetski hirurg u potpunosti shvati dileme svog pacijenta, kako bi se postiglo međusobno razumevanje i dogovor između pacijenta i lekara.

Za sve to potrebno je puno talenta za estetiku, puno ljubavi prema profesiji, ali i vrhunski uslovi rada.

Pacijenati imaju želju, a mi znamo, osećamo i imamo čime da to realizujemo. Uvek su različite polazne pozicije i različita očekivanja. Mustre rešenja nema. Svaki je čovek poseban i zahteva poseban pristup i tretman.

Prvi kontakt sa pacijentom je veoma važan. Bitno je da postoji razumevanje između doktora i pacijenta. Nije nephodan odnos simpatije, dovoljna je i empatija. Uvek pre operacije kažem pacijentu šta je sve moguće da se desi.

Svaki pacijent koji uđe kroz moja vrata je posebna osoba koja ima lične motivacije , lične ciljeve i lične uspone i padove.

U polju estetske plastične hirurgije previše je lekara koji vide procedure, a ja vidim ljude. Kada sam preko preko puta Vas, ne vidim samo pacijenta, nego vidim nekoga kome mogu da pomognem, i da učinim sve što je u mojoj moći da poboljšam Vaš kvalitet života.

Ovaj mali tekst sažima moju viziju, ličnost i nedvosmislenu posvećenost svom zanatu i posvećenost Vama.

Hvala Vam što ste odvojili vreme da pročitate, a ako ste ikada razmatrali kozmetičke i plastične laser operacije ne oklevajte da se javite i svratite.

[email protected]

  • Statistika:
  • Datum upisa: 06.07.2016
  • Datum ažuriranja: