Poliklinika Diva

Poliklinika Diva

Pošaljite upit

Pioniri u primeni laserske dermatologije

Diva je osnovana pre skoro dve decenije i prva je na našim prostorima, još u vreme stare Jugoslavije, daleke 1990. godine počela sa uvođenjem metoda antiaging medicine, dermatoloških i hirurških lasera, što je deset do petnaest godina pre svih ostalih koji pretenduju da rade sa dermatološkim ili hirurškim laserima i radiotalasima.

Prvi smo postavili standarde laserske dermatologije još 1990. godine počevši rad sa soft poluprovodničkim laserom i Helijum–Neon laserom 1992., a odmah zatim smo proširili rad i na hirurške lasere - CO2 hirurški laser 1993-1994.

Prvi u primeni radiotalasne hirurgije

1995. uvodimo novu, potpuno avangardnu tehiku u hirugiji benignih promena na koži - radiotalasnu hirurgiju.

Radiotalasna hirurgija je operativna tehnika za bezbolno i beskrvno skidanje benignih promena sa kože uz minimalan, skoro nevidljiv ožiljak.

Iskustvo od 13 godina rada sa radiotalasima obezbedilo nam je rejting ustanove od poverenja i autoriteta za skidanje svih promena sa kože.

U korak sa najsavremenijim tehnologijama

U godini 2002. uvodimo najsavremenije dermatološke neablativne lasere D light SR, Light sheer, Nd Yag laser i Clear light koji su se vrlo brzo našli na mnogim svetskim klinikama estetske hirurgije i dermatolgije kao optimalno sredstvo lečenja mnogih estetskih problema - bora, fleka, kapilara, akni, ožiljaka, rosacee, seboroičnog dermatita, neželjenih dlačica i venulica i kapilara na nogama.

2005. počinjemo rad sa najkompleksnijim aparatom za dijagnostiku mladeža i ostalih promena na koži - Mole Max - aparat za kompjuterizovanu dermoskopiju koji kompjuterski kontroliše postavljenu dijagnozu.

2008. klinika Diva ponovo proširuje svoje laserske terapijske metode sa još četiri najsavremenija dermatološka i dermatohiruška lasera Lumenis one za trajnu epilaciju, Quantum SR za fleke i kapilare, Fraxel laser za bore, lifting, strije i ožljke i hirurški Erbijum laser za duboke bore i sve benigne izraštaje na koži.

Zadovoljni pacijenti - potvrda iskustva i stručnosti

Rad sa osam najsavremenijih dermatoloških lasera i dva aparata za radiotalasnu hirurgiju daje nam širok spektar terapijskih mogućnosti jer za uspešnu terapiju je najčešće potrebno kombinovati više lasera i radiotalase da bi se dobio optimalan terapijski rezultat.

Ogromno iskustvo i stalna stručna usavršavanja u zemlji i inostranstvu uz upotrebu najsavremenijih dermatoloških lasera, dermatohirurških i hirurških tehnika svrstava kliniku Diva među vodeće Evropske centre.

Posle skoro dve decenije rada i više desetina hiljada dermatohirurških intervencija radiotalasima i trostruko više laserskih tretmana naše najveće zadovoljstvo, najveći podsticaj i najbolja preporuka su naši zadovoljni pacijenti.

Kodeks:
- Postići maksimalan rezultat u najkraćem roku u rešavanju estetskih problema ili lečenju određene bolesti je osnovni postulat naše ustanove. To postižemo timskim radom i širokim spektrom lasera sa bezbroj terapijskih mogućnosti uz kombinovanje sa ablativnim hirurškim tehnikama po potrebi.

- Stručnost iznad svega - sve tretmane na laserima rade isključivo lekari specijalisti dermatologije, plastične hirurgije i fizikalne medicine koji poseduju međunarodne licence - sertifikate za rad sa dermatološkim i hirurškim laserima.

- Maksimalno odgovoran pristup prema svakom pacijentu, timski rad i konzilijarno lečenje u svim komplikovanim slučajevima - u terapiju jednog pacijenta se uključuje tim lekara različitih specijalnosti da bi se postigao optimalan terapijski rezultat.

- Obavezne konsultacije pre terapije i u toku terapije, da bi se što brže došlo do rezultata
Veliko iskustvo od skoro dve decenije u kliničkom radu i radu sa laserima su garancija Vaše bezbednosti.

- Saradnja i razmena iskustava sa drugim medicinskim ustanovama u zemlji i inostranstvu

- Stalna stručna usavršavanja na domaćim i međunarodnim kongresima dermatologije, plastične hirurgije i antiageing medicine

- Članstvo u svim relevantnim strukovnim medicinskim udruženjima i lekarskim komorama, kako domaćim, tako i međunarodnim

- Kontinuirano uvođenje najmodernijih terapijskih procedura u oblasti laserske dermatologije, antiageing medicine i plastične hirurgije

DIVA NA 3 ADRESE U BEOGRADU:

1. Poliklinika Diva
Kosovska 34

2. Diva Slavija
Njegoševa 19a
www.divaclinic.com/poliklinika-diva/uskoro-dr-svetlana-bogdanovic-sa-strucnim-timom-poliklinike-diva-na-jos-jednoj-adresi/

3. Diva Novi Beograd
Bulevar Zorana Đinđića 125d
www.divaclinic.com/poliklinika-diva/strucni-tim-poliklinike-diva-od-15-marta-na-tri-adrese-diva-dr-bogdanovic-i-na-novom-beogradu/

  • Statistika:
  • Datum upisa: 27.10.2009
  • Datum ažuriranja: