Alma Viva d.o.o.

Alma Viva d.o.o.

Pošaljite upit

Alma Viva je preduzeće koje se bavi proizvodnjom, prodajom i ugradnjom venecijanera po meri. Pošto nam je na prvom mestu kvalitet i brza usluga, odlučili smo se za pouzdanog partnera. Naš partner, poznat i priznat u svetu, je preduzeće Sani iz Švedske.

Venecijaneri uz dekorativnu rasvetu mogu pružiti drugu dimenziju vašem prostoru.
Sani-jev repromaterijal i mašine za proizvodnju obezbeđuju izuzetnu tačnost i vrhunski kvalitet svakog izrađenog venecijanera. Zbog toga smo u prilici da na našem tržištu jedini ponudimo istinski kvalitet.

Trakaste Zavese
Spadaju u grupu najpopularnijih zavesa u poslovnim prostorima. Vašem prostoru daće potrebnu eleganciju i sprečiti neželjene poglede u vaš prostor. Zavisno od ukusa i potrebe kupca proizvodimo ih u tri grupe. Bez obzira na grupu platna za trakaste zavese napravljena su od 100% poliestera. Mogu se skupljati na stranu ili kod širih zavesa mogu se otvoriti na dve strane.
- Prva grupa trakastih zavesa se sastoji od platna težine 190 gr/m2
- Druga grupa trakastih zavesa se sastoji od platna težine 210 gr/m2.
- Treća grupa trakastih zavesa se sastoji od platna težine 240 gr/m2

Rolo zavese
Primena rolo zavesa je poslednjih godina u porastu kako u Evropi tako i kod nas.
Osim što se uspešno koriste za zaštitu od sunca i neželjenih pogleda imaju i dekorativan značaj pri uređenju prostora zahvaljujući različitim dezenima.
Platna su negoriva i zadovoljavaju sve evropske i britanske standarde o negorivosti.
Rolo zavese su jednostavne za rukovanje i mogu se podešavati na različitim visinama.
U ponudi je 20 uzoraka podeljenih u 4 grupe, u zavisnosti od debljine platna i mogućnosti propuštanja svetlosti. Među njima su i Block-out zavese koje uopšte ne propuštaju svetlost, pa su veoma pogodne za prostorije sa računarima.

Komarnici
Rešite se dosadnih insekata u Vašim poslovnim prostorima, domovima, restoranima, apartmanima, vikendicama, kuhinjama…
Komarnici predstavljaju evoluciju zaštite od komaraca i insekata. Apsolutno zdraviji proizvod od mnogih ostalih rešenja protiv komaraca i insekata. Izrađuju se od čvrstih materijala i vremenski postojanih elemenata sa elegantnim i prefinjenim dizajnom.

Venecijaneri
Venecijaneri su danas najraširenija senila. Štite od sunca, a nagibom lamela se postižu različiti stepeni zatamnjenja. Izrađeni su od aluminijuma bojenog posebnim postupkom koji garantuje postojanost boje. Mogu se montirati na metalnu, drvenu i plastičnu stolariju. Ugradnja može biti unutrašnja i među staklima.
Kompletan materijal za venecijanere i tehnologija proizvodnje je iz švedske firme SANI. Svi metalni elementi su izrađeni od visokokvalitetne legure aluminijuma. Plastični delovi su od specijalnih PVC mešavina što im daje elastičnost, otpornost na dugo habanje i isključuju kristalizaciju plastike te sprečavaju pucanje i oštećenja prilikom upotrebe.
Gornje noseće kutije i donje kutije (tegovi) su u boji i dezenu trake što uz providne palice daje potpun vizuelni efekat.
Donja kutija (teg) je od specijalno profilisanog čeličnog lima koji pruža stabilnost na savijanje za širine do 3m. Tekstilni materijali su izrađeni od 100% poliestera, specijalnom metodom tkanja koja sprečava istezanje usled dugotrajne upotrebe i gubitak boje usled dejstva sunčevih zraka.
Trenutna paleta osnovnih boja je u dvanaest nijansi, a po potrebi postoji mogućnost izbora na paleti od 250 boja.

  • Statistika:
  • Datum upisa: 24.02.2014
  • Datum ažuriranja: