Splav Kartel

Splav Kartel

Pošaljite upit
Splav Kartel
Splav Kartel
Splav Kartel

Splav Kartel jedan je od najnovijih splavova u Beogradu. Smešten je na dobro poznatoj lokaciji na kojoj najbolji noćni provod stanuje, na adresi Ušće bb.

Veoma brzo splav Kartel ispunio je očekivanja najiskusnijih ljubitelja vrhunskog provoda i najvrelije atmosfere i za kratko vreme postao je jedan od omiljenijih splavova Beograda. Ove letnje sezone na splavu Kartel imaćete prilike da uživate u prelepom enterijeru, u društvu najpoznatijih bendova, pevača i najkvalitetnijeg menadžmenta, koji je za vas pažljivo i iskusno spremio najuzbudljiviju letnju sezonu ikada!

Ukoliko ste gladni uzbuđenja, novih avantura, vrhunske atmosfere u kojoj ćete zaboraviti na sve, a otvoriti sva čula - Splav Kartel pravo je mesto! Mesto gde ćete uvek vrlo rado dolaziti, gde ćete se osećati prijatno, gde ćete biti okruženi kvalitetom - vrhunskim ambijentom, kvalitetnim pićem, kvalitetnom uslugom i najbitnije kvalitetnim muzičkim programom.

Ove sezone Splav Kartel će bez sumnje pomeriti sve granice kvalitetnog provoda, koji će odisati besprekornim ukusom, kako muzičkim, tako estetskim, toliko jako da ćete vrlo brzo postati zavisni i svakog vikenda dolazićete po još više uživanja, pozitivne energije i vrhunskog provoda!

Dodatne informacije
Parking - Da
Plaćanje kreditnim karticama - Da, Visa i Master card
Engleski jezik - Konobari i šankeri govore engleski jezik.

  • Statistika:
  • Datum upisa: 23.05.2019
  • Datum ažuriranja: