prethodna
Splav Tag
Splav Tag
sledeća
Splav Konzulat Waterfront
Splav Konzulat Waterfront

Splav Leto

Splav Leto

Pošaljite upit
Splav Leto
Splav Leto
Splav Leto
Splav Leto
Splav Leto
Splav Leto
Splav Leto
Splav Leto
Splav Leto

Splav Leto je novootvoreni splav u Beogradu. Za veoma kratak period pobrao je simpatije najurbanijih beogradskih klabera koji vrlo dobro znaju kako pravi noćni provod treba da izgleda. Splav Leto predstavlja letnju verziju jednog od najpopularnijih klubova u Beogradu, kluba Hype.

Ambijent splava Leto veoma je urban, a u isto vreme soficistiranog i zaista nesvakidašnjeg dizajna koji predstavlja mali tropski raj na zemlji u koji ćete se na prvi pogled zaljubiti. Splav Leto svojim posetiocima pruža mesto gde će se vrhunski provoditi, opustiti, prepustiti i uživati sve do jutra u fenomenalnoj atmosferi koja vlada splavom.

Smešten na vodi sa pogledom na Kalemegdansku tvrđavu, splav Leto svojim neverovatno pozitivnim i jakim vibracijama veoma brzo postao je jedan od popularnijih mesta za izlazak za sve obožavaoce pravog i kvalitetnog deep house, house, tech house i disko zvuka. U njemu možete čuti najbolje performanse najpoznatijih beogradskih DJ-eva koji prave fenomenalnu atmosferu, kao što su Mancha, Oisha, Daniel Čehranov, Teo Trunk, Nekie i mnogi drugi.

  • Statistika:
  • Datum upisa: 24.09.2018
  • Datum ažuriranja: 02.09.2020