Splav Leto

Splav Leto

Pošaljite upit
Splav Leto
Splav Leto
Splav Leto
Splav Leto
Splav Leto
Splav Leto
Splav Leto
Splav Leto
Splav Leto

Splav Leto je novootvoreni splav u Beogradu. Za veoma kratak period pobrao je simpatije najurbanijih beogradskih klabera koji vrlo dobro znaju kako pravi noćni provod treba da izgleda. Splav Leto predstavlja letnju verziju jednog od najpopularnijih klubova u Beogradu, kluba Hype.

Ambijent splava Leto veoma je urban, a u isto vreme soficistiranog i zaista nesvakidašnjeg dizajna koji predstavlja mali tropski raj na zemlji u koji ćete se na prvi pogled zaljubiti. Splav Leto svojim posetiocima pruža mesto gde će se vrhunski provoditi, opustiti, prepustiti i uživati sve do jutra u fenomenalnoj atmosferi koja vlada splavom.

Smešten na vodi sa pogledom na Kalemegdansku tvrđavu, splav Leto svojim neverovatno pozitivnim i jakim vibracijama veoma brzo postao je jedan od popularnijih mesta za izlazak za sve obožavaoce pravog i kvalitetnog deep house, house, tech house i disko zvuka. U njemu možete čuti najbolje performanse najpoznatijih beogradskih DJ-eva koji prave fenomenalnu atmosferu, kao što su Mancha, Oisha, Daniel Čehranov, Teo Trunk, Nekie i mnogi drugi.

  • Statistika:
  • Datum upisa: 24.09.2018
  • Datum ažuriranja: