Caffe Lavash

Caffe Lavash

Pošaljite upit

Restoran Caffe Lavash nalazi se u Beton hali u Beogradu i oaza je orijentalnih i domaćih jela neponovljivih ukusa..

Meni je poput gastronomskog atlasa sačinjen od specijaliteta sa najsočnijih destinacija Balkana i Bliskog Istoka.

Možete da mezite, ali i da uživate u salatama, turskim picama, kebabu, ćevapima, desertima, kao i u specijalitetima koje čine puter piletina, rižoto od mlade pšenice, persijska jagnjeća kolenica i mnogi drugi. Kada je reč o piću, tu je veliki izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića, kao i topli napici.

Celoj atmosferi doprineće i specijalno pivo. U malenom Borgoroseu u italijanskoj pokrajini Rieti priča je započeta davne 2005. kada je Leonardo di Vincenzo pokrenuo mini pivaru sa namerom da napravi odmak od dosadnih komercijalnih piva. Vrlo brzo, u saradnji s Dogfishovim majstorom piva nastala su ova remek dela pivske industrije, koje možete da probate i u Lavashu.

Uz zvuke balkanske etno muzike, nesvakidašnji ambijent i vrhunsku kuhinju, uživaćete u jedinstvenom duhu kojim restoran Lavash odiše.

Lavash je idealan spoj istočnjačkog duha i modernog dizajna. Prava je oaza za sve ljubitelje mističnog i orijentalnog ukusa.

MUZIKA:
Vrsta: World music
World music je danas ime za muziku koja nije pop, ni jazz, ni nešto treće, već potiče iz tradicionalnih muzika – a to je spoj mnogo stvari. Podseća na nešto što smo izgubili, na nešto što počiva na snažnoj muzičkoj tradiciji, savremenom zvuku Balkana.
Dinamika: Progam od četvrtka do subote
Program: Žive svirke

RADNO VREME
Pon: 12:00-01:00, Uto-Sre: 12:00-02:00, Čet: 12:00-02:30, Pet-Sub: 12:00-03:00, Ned: 10:00-00:00

  • Statistika:
  • Datum upisa: 24.06.2019
  • Datum ažuriranja: