Kolači Beograd

Kolači Beograd

Pošaljite upit

Zadovoljstvo nam je da vam predstavimo našu ponudu domaćih kolača!

Uložili smo mnogo truda i ljubavi da kreiramo sitne kolače koji se primećuju izgledom, zadivljuju ukusom i iznenađuju aromom. Ono čime naši sitni kolači plene na prvi pogled jeste njihov izgled. Veliku važnost pridajemo načinu na koji kolače ukrašavamo, jer želimo da prvi susret s našim kolačima bude praznik za oči. Skladno oblikovani i diskretno dekorisani, biće pravi ukras na vašem stolu.

Ali, to nije primarni kvalitet. Ono što će vas potpuno osvojiti je ukus naših sitnih kolača, koji se dobija korišćenjem biranih recepata i najkvalitetnijih prirodnih sastojaka. Ono po čemu su naši sitni kolači jedinstveni, drugačiji od drugih, to su neobične kombinacije ukusa i aroma. Ta mešavina klasičnog i originalnog je prava svečanost za nepca. Ona se pamti i zbog toga očekujemo da ćete nakon što ih jednom probate, ponovo potražiti naše kolače.

Naručivanje kolača
Naručivanje kolača vrši se putem telefona 064/19-96-871. Poželjno je kolače naručiti nekoliko dana ranije, a u vreme slava i većih praznika i nedelju dana ranije. Nekada ćemo biti u mogućnosti da vam kolače isporučimo odmah, ali vas najljubaznije molimo da kolače ipak naručujete blagovremeno. Najmanja količina za narudžbinu je 1kg.

Cena kolača
Cena standarne kombinacije kolača iznosi 1.350din/kg. Ukoliko želite kombinacije po svom ukusu ili želji, cena je 1.500din/kg. Radi vaše orijentacije, za jednog gosta vam je potrebno oko 100gr kolača, odnosno oko 5 komada. U jednom kilogramu našeg slatkog miksa dobijate 10 različitih vrsta kolača, tj. oko 55 komada.

Za sva dodatna pitanja, budite slobodni da nas kontaktirate.

S poštovanjem,
"Kolači Beograd"

  • Statistika:
  • Datum upisa: 18.11.2015
  • Datum ažuriranja: