Splav Sindikat

Splav Sindikat

Pošaljite upit
Splav Sindikat
Splav Sindikat

Ono što Splav Sindikat čini posebnim je definitivno vrhunski light show koji se emituje tokom muzičkih nastupa kao i enterijer splava. Ukoliko se odlučite da vikend provedete u najboljem splavu u Beogradu, nećete pogrešiti ako se odlučite baš za Splav Sindikat.

Na Splavu Sindikat možete partijati petkom i subotom, uz domaći I strani pop, kao I vrhunsku elektronsku muziku. Treba napomenuti da se na ovom splavu okuplja starija ekipa pre nego mlađa. A I rezervacije su naravno obavezne, s obzirom na to da ovaj splav broji oko 400 ljudi. A na njemu se mogu naći kako svakodnevni gosti splava, tako I poznate ličnosti našeg vremena.

Prvi put ovaj splav je otvoren 2010.godine, da bi ga kompletno preuredili I kompletirali 2014.godine, što ga stavlja u poziciju broj jedan najboljih splavova u Beogradu!

Splav Sindikat se nalazi na adriesi u Ulici Brodarskoj bez broja, tačno između Starog železničkog mosta i Gazele. Ono što Vas interesuje sigurno je to, da ukoliko dolazite sopstvenim prevozom - ne treba da brinete. U blizini Splava Sindikat nalazi se javni parking, tako da ne morate brinuti o tome.

Od alkoholnih kao I bezalkoholnih pića ima svega. Tako da za vreme vrelih letnjih noći možete ispijati raznorazne koktele, koje će Vam veoma gostoljubivo osoblje nuditi.

Sigurno je jedno - letnje noći provešćete baš na ovom splavu jer ćete baš na ovom mestu graditi nezaboravna sećanja!

Program:
www.kudaveceras.rs/splavovi-beograd/splav-sindikat

  • Statistika:
  • Datum upisa: 19.05.2017
  • Datum ažuriranja: