prethodna
Splav Freestyler
Splav Freestyler
sledeća
Splav Blaywatch
Splav Blaywatch

Splav Sindikat

Splav Sindikat

Pošaljite upit
Splav Sindikat
Splav Sindikat

Ono što Splav Sindikat čini posebnim je definitivno vrhunski light show koji se emituje tokom muzičkih nastupa kao i enterijer splava. Ukoliko se odlučite da vikend provedete u najboljem splavu u Beogradu, nećete pogrešiti ako se odlučite baš za Splav Sindikat.

Na Splavu Sindikat možete partijati petkom i subotom, uz domaći I strani pop, kao I vrhunsku elektronsku muziku. Treba napomenuti da se na ovom splavu okuplja starija ekipa pre nego mlađa. A I rezervacije su naravno obavezne, s obzirom na to da ovaj splav broji oko 400 ljudi. A na njemu se mogu naći kako svakodnevni gosti splava, tako I poznate ličnosti našeg vremena.

Prvi put ovaj splav je otvoren 2010.godine, da bi ga kompletno preuredili I kompletirali 2014.godine, što ga stavlja u poziciju broj jedan najboljih splavova u Beogradu!

Splav Sindikat se nalazi na adriesi u Ulici Brodarskoj bez broja, tačno između Starog železničkog mosta i Gazele. Ono što Vas interesuje sigurno je to, da ukoliko dolazite sopstvenim prevozom - ne treba da brinete. U blizini Splava Sindikat nalazi se javni parking, tako da ne morate brinuti o tome.

Od alkoholnih kao I bezalkoholnih pića ima svega. Tako da za vreme vrelih letnjih noći možete ispijati raznorazne koktele, koje će Vam veoma gostoljubivo osoblje nuditi.

Sigurno je jedno - letnje noći provešćete baš na ovom splavu jer ćete baš na ovom mestu graditi nezaboravna sećanja!

Program:
www.kudaveceras.rs/splavovi-beograd/splav-sindikat

  • Statistika:
  • Datum upisa: 19.05.2017
  • Datum ažuriranja: 21.04.2020