Splav Lasta

Splav Lasta

Pošaljite upit
Splav Lasta
Splav Lasta
Splav Lasta
Splav Lasta
Splav Lasta

Ukoliko ste spremni za akciju četiri radna dana nedeljno, onda je Splav Lasta pravo mesto za Vas! Petkom I subotom za Vas će se puštati house muzika, nedeljom je matine, a ludi četvrtak mash up.

Zajedno sa klubom “Brankow”, “Mladost”, “Ludost”, Splav Lasta čini noćni život Beograda prefinjenim. Ono što ovaj splav izdvaja od ostalih je kvalitetna DJ muzika koja se ovde sluša. Miljenici elektronske muzike ovde provode najbolje noći I potpuno se prepuste muzici , đuskaju I uživaju.

Kvalitetna elektronska muzika sa akcentom na deep I disco house melodije. Veliki I značajan broj domaćih I stranih di džejeva veseli goste ovog splava. Pored naših najlepših Beograđanki, na ovom mestu možete naleteti na razne poznate ličnosti, kao što su Nikolina Pišek, Prljavi inspector Blaža, Milana Stankovića, kao I veliki broj sportista, manekenki I ostalih muzičara.

Nalazi se na sledećoj adresi: Sajamski kej, bez broja, kod Beogradskog sajma. A uz ludu I pozitivnu muziku možete đuskati do 6 sati ujutru. Obavezno rezervišite svoje mesto na Splavu Lasta zato što broji oko 500 ljudi, a I nije dovoljno samo rezervisati već I pojaviti se na vreme. Jer lako neko može da dođe pre Vas I da zauzme mesto.

Naravno, prednost ovog splava je u tome što ukoliko dolazite sopstvenim prevozom, ne treba da brinete o parkingu, jer se parking nalazi neposredno blizu Splava Lasta!

Program:
www.kudaveceras.rs/splavovi-beograd/splav-lasta

  • Statistika:
  • Datum upisa: 18.05.2017
  • Datum ažuriranja: