Klub The Bank

Klub The Bank

Pošaljite upit

Klub The Bank je potpuno nov prestonički klub koji se nalazi na Savskom pristaništu, na adresi Karađorđeva 2-4. Smešten na atraktivnoj lokaciji, ovaj klub okupiće sve ljubitelje kvalitetnog RnB i elektronskog zvuka na jednom mestu, mestu na kom ćete moći vrhunski da se provodite od ponoći, pa sve do četiri sata ujutru. Namenjen je svima onima koji znaju da prepoznaju kvalitetan provod i u njemu maksimalno uživaju. Izgleda da će ovaj klub zahvaljujući velikoj količini pozitivne energije zauzeti jedno od vodećih mesta u noćnom životu Beograda.

The Bank predstavlja prvi pravi RnB klub u gradu, pa je tako i akcenat na RnB muzici za koju će biti zaduženi iskusni beogradski DJ-evi, poznati po odličnim RnB i elektro setovima. Svaki Vaš boravak na ovm novootvorenom mestu biće nezaboravno ikustvo, jer Vas pored kvalitetne muzike ovde očekuje ljubazno i profesionalno osoblje, sa dugogodišnjim iskustvom u klabingu, koje će se uvek truditi da Vam veče učini što prijatnijim. Možete iazbrati bilo koje mesto u klubu i uvek ćete biti u centru odlične zabave i svih dešavanja. Klub raspolaže brojnim barskim stolovima i visokim sedenjem, kao i separeima, a kapaciteta je 400 ljudi.

Ono što The Bank takođe pruža svojim posetiocima je i veliki izbor najkvalitetnijih alkohonih piča. Brojna piva, vina i najraznovrsniji kokteli su svkako ono čime The Bank može da se pohvali. Ovo mesto svojim ambijentom i uslugom nudi jedinstveni doživljaj pravog džet-set provoda, glamura i apsolutnog šika, a uz najkvalitetnije RnB zvuke pružiće Vam neverovatan doživljaj noćnog provoda!

Sve u svemu, ispred nas je uzbudljiva i nezapamćena sezona, koja ce definitivno postaviti nove standarde na domaćoj klubskoj sceni. Zato ne propustite priliku da posetite klub The Bank i osetite pravo uzbuđenje koje će Vas obuzeti već na ulazu.

Program:
www.kudaveceras.rs/klubovi-beograd/klub-the-bank

  • Statistika:
  • Datum upisa: 12.12.2016
  • Datum ažuriranja: