prethodna
Enjoy Travel
Enjoy Travel
sledeća
1A Travel d.o.o.
1A Travel d.o.o.

Aqua Travel

Aqua Travel

 • Adresa:
 • Čumićevo sokače, lok 138
 • 11000, Beograd
 • Telefon:
 • +381 11 323 36 52
  +381 11 334 70 38
 • Website:
 • www.aquatravel.rs
Pošaljite upit
Istanbul
Segedin
Temišvar
Etno selo Stanišići
Hotel Grand Temizel - Sarimsakli
Verona
Dvorci Bavarske
Dvorci Vojvodine

Turistička agencija AQUA BGD TRAVEL je osnovana posle višegodišnjeg iskustva i rada u turizmu, vlasnika agencije kao i njenih zaposlenih. Bavimo se organizovanjem turističkih putovanja u Grčkoj, Bugarskoj, Turskoj, Italiji i gradovima širom Evrope.

Veoma razgranatom mrežom subagenata pokrivamo gotovo sve veće gradove u Srbiji. Posedujemo sopstveni vozni park, moderno opremljenih autobusa. Stručno i ljubazno osoblje u domenu transfera, predstavnika kao i referenata prodaje, učiniće vaš odmor još prijatnijim.

Cilj našeg poslovanja je da svojim korisnicima pružimo visok standard kvaliteta turističke usluge. To i potvrdjuju korisnici koji se iz godine u godinu, u prijateljskoj atmosferi, na obostrano zadovoljstvo vraćaju našoj agenciji.

Ponuda za proleće i leto 2014. već je spremna i čeka na vas. Na vama je da izaberete neku od prelepih destinacija a sve ostalo je naša briga. U ponudi su brojni izleti kao i vikend aranžmani za destinacije širom Evrope. Počevši od Dana Zaljubljenih kada sa nama možete obići veličanstveni Beč, otići na Karneval u Veneciji na najpoznatiji i najektravangantniji bal pod maskama, ili upoznati čuveni Krakov jedan od najvećih gradova Poljske koji je i najveći univerzitetski centar u Evropi, poznat po bogatom kulturno istorijskom nasledju. Takodje i za Uskršnje praznike pripremili smo bogatu ponudu, kada sa nama, možete obići najpoznatije gradove Evrope.

Zavodljivo Grčko primorje kao najomiljenija destinacija za letovanje naših putnika, očekuje vas i ovog leta. Na hiljade plaža sa kristalno čistom vodom, prelepi gradovi i živopisna mestašca kao i neprocenjivo kulturno blago, čine je istovremeno i najboljom mogućom destinacijom za vaš odmor. Prepustite se i vi čarima Grčke, pokrenite svoja čula, osetite dobre vibracije sirtakija i buzukija, u nekoj od malih tavreni na obali mora u senci maslina... Za leto 2014 u ponudi su već vama dobro poznate destinacije Grčke-predivan Halkidiki, Pijerijska oblast, živopisno ostvo Egeja -Tasos, kao i Zakintos, Kefalonija, Lefkada Vrahos i Parga u Jonskom arhipelagu.

Ukoliko se pak opredelite za Bugarsku, sigurni smo da će vas oduševiti prelepe plaže Crnog mora, dobra atmosfera i dobar provod, kao i sam prelepi grad Nesebar, koji iz godine u godinu privalči sve veći broj turista da svoj odmor provedu baš ovde.

Ako ste ljubitelji Turskog dela Egejskog mora u ponudi su prelepi Sarimsakli, za ljubitelje mirnijeg odmora, kao I Kušadasi za ljubitelje nešto življeg i dinamičnijeg odmora. Turska već poznata po svom prelepom moru, pIažama, bogatim sadržajima i prepoznatljivom gostoprimstvu, godinama je medju omiljenim destinacijama naših turista. U ponudi su odlični hoteli po vrlo povoljnim cenama.

Sve ovo, i još puno zanimljivih aranžmana, naći ćete u našoj ponudi i to po veoma povoljnim uslovima, počevši od pristupačnih cena i vrlo povoljnih uslova plaćanja do najbolje usluge smeštaja, prevoza i celokupne organizacije.

Mi smo se potrudili da sve ovo primpremimo za vas a vaše je samo da izaberete, opustite se i uživate...

 • Statistika:
 • Datum upisa: 06.05.2008
 • Datum ažuriranja: 11.04.2017