Agencija br 001 selidbe i prevoz robe - Dejan Stojiljković

Agencija br 001 selidbe i prevoz robe - Dejan Stojiljković

Pošaljite upit

Prevoz robe kamionom i kombi transport Beograd, prevoz šleperom su naše osnovne usluge. Pored usluge prevoza pružamo i uslugu selidbe stanova, kuća, kancelarija, poslovnog prostora u zemlji i inostranstvu, odnošenje nepotrebnih stvari, prevoz specijalnih tereta, kasa, bankomata, TA peći, klavira.

Kod uvoza i izvoza robe pružamo usluge špedicije i carinjenja koje se odnose na sve vrste roba i stvari zajedno sa uslugom prevoz robe. Za uvoz automobila u Srbiju iz Nemačke, Holandije, Belgije, Austrije, Italije i drugih država Evropske Unije možete dobiti kompletnu uslugu carinjenja sa registracijom vozila na jednom mestu.

Za putnički prevoz u ponudi su kombi vozila i minivanovi kapaciteta 8+1, 7+1 i 4+1 sedište. Takođe za potrebe većeg broja putnika do 21 mesta u ponudi su i kombi busevi.

Sva vozila se mogu iznajmiti isključivo sa vozačem a u zavisnosti od potrebe klijenta poludnevno, jednodnevno ili na više dana.

Kombi prevoz robe i stvari:
-kombi prevoz Beograd, Srbija, inostranstvo,
-u ponudi i više kombi vozila: maxi dimenzije tovarnog prostora (5 eur paleta) do manjih kombi vozila
-profesionalni vozači,
-više od 2 decenije sa vama,
Detaljnije pogledajte:
www.prevoz-robe.com/kombi-prevoz/kombi-prevoz-beograd/

Kamionski prevoz:
Kamionski prevoz za pravna i fizička lica, profesionalno i odgovorno
-kamioni sa utovarnom rampom,
-prevoz carinske robe,
-smeštaj robe kod uvoza izvoza u javno carinsko skladište,
Detaljnije pogledajte:
www.prevoz-robe.com/kamionski-prevoz/kamionski-prevoz-robe-beograd/

Skladištenje robe:
Svim komitentima nudimo uslugu smeštaja i skladištenja robe u JAVNOM CARINSKOM SKLADIŠTU. Magacin je sa prilazom za teretna vozila i centra grada i auto-puta Beograd-Zagreb, 24h obezbeđenjem i video nadzorom. Zainteresovanim klijentima nudimo veoma povoljne uslove skladištenja, prijema i otprema robe, kako neocarinjene tako i ocarinjene. U sklopu magacina se nalazi i prostor za smeštaj vozila (polovnih i novih) sa mogućnošću mesečnog zakupa za uvoznike novih vozila koji ne poseduju sopstveno skladište.
Detaljnije pogledajte:
spedicija-beograd.com/carinski-magacin-skladistenje-robe.html

  • Statistika:
  • Datum upisa: 03.03.2009
  • Datum ažuriranja: