Pakovanje i Selidbe

Pakovanje i Selidbe

Pošaljite upit

Besplatne procene preseljenja
Kako bi precizno odredili cenu vaše selidbe za vas smo osigurali besplatnu uslugu procene selidbe. Ukoliko se radi o manjoj selidbi cenu možete saznati telefonski. Ako se radi o većoj selidbi, naš operater dolazi u vaš prostor i zajedno sa vama prolazi sve stavke selidbe, procenjuje potreban broj radnika i vozilo za selidbu, te predlaže cenu za uslugu selidbe.

Kamionski i kombi prevoz Beograd
Sva vozila, koja se koriste prilikom selidbi, su specijalno tapacirana, tako da su sve Vaše stvari maksimalno zaštićene od oštećenja tokom transporta.

Našim klijentima na usluzi je mladi i pouzdani tim ljudi koji će profesionalno, odgovorno, korektnom i strpljivo odraditi sve Vaše zahteve.

Pakovanje i selidbe u beogradu
Prepustite stres i brigu o Vašim antikivitetima, nameštaju,skupocenim staklenim predmetima i ostalim stvarima firmi koja je osposobljena upravo za usluge preseljenja i prevoza, a mi ćemo svoj posao obaviti prefesionalno i sa velikom pažnjom.

Naš tim je tu samo zbog vas, I spremni smo da u bilo kom trenutku odgovorimo

Selidba teških tereta
Pritisnite bilo koju dirku na klaviru i dobićete jedinstven zvuk. Pokušajte da pomerite klavir i verovatno ćete dobiti momentalnu glavobolju. Klaviri mogu proizvesti divnu muziku , ali su veoma teški, i njihovo pomeranje mora biti izvedeno od strane profesionalca.

Proces selidbe beograd
Za vašu selidbu, možete izabrati nekoliko vrsta pakovanja, zatim razne dodatne usluge kao što su demontaža/montaža, skladištenje, otpakivanje vaših stvari, selidbe antikviteta, specijalnih tereta itd.. Širok spektar naših usluga vam omogućava da sami odredite koliko želite da učestvujete u vašoj selidbi.

Usluga pakovanja za selidbu
Sve stvari u vašem stambenom ili poslovnom prostoru će biti profesionalno spakovane od strane našeg stručnog tima, koji će koristiti najsavremenije metode pakovanja i materijala koji se danas proizvode. Širok spektar naših usluga vam omogućava da sami odredite koliko želite da učestvujete u vašoj selidbi.

  • Statistika:
  • Datum upisa: 26.02.2014
  • Datum ažuriranja: