Prevoz robe i selidbe

Prevoz robe i selidbe

Pošaljite upit

Prevoz robe i selidbe jedna je od osnovnih delatnosti naše agencije kojom se bavimo dugi niz godina. Imidž pouzdanog i efikasnog partnera u svim vašim selidbama i prevozu stvari izgradili smo zahvaljujući poverenju koje ste nam poklonili a mi smo ga opravdali.

U današnjem poslovnom svetu ceni se nekoliko osobina: tačnost, kvalitet i konkurentnost na tržištu. Svojim radom smo se izborili da ove osobine postanu naša najveća snaga i standard u poslovanju. Posnosni smo što s podjednakim uspehom poslujemo i sa pojedincima i kompanijama. Svi naši klijenti dobijaju isti tretman bez obzira na obim datog posla. Mi raspolažemo velikim voznim parkom u koji su uključeni kamionski, kombi i pikap prevoz. Takođe nam je na raspolaganju i sva prateća oprema kako bismo vašu selidbu ili prevoz stvari uspešno izveli i u najkraćem roku. Poštujemo vaše vreme i zadate rokove i zato se uvek možete osloniti na nas. Dolazimo na vašu adresu u tačno dogovoreno vreme, bez obzira na vreme i dan u nedelji. Naša usluga je u potpunosti podređena zahtevima klijenata te ćemo vašu selidbu ili transport robe obaviti samo onda kada to vama odgovara.

Imamo izuzetan tim koji već dugo radi zajedno. Do sada su se susreli sa brojnim izazovima te su spremni za svaku situaciju. Možemo vam ponuditi sve vrste selidbi. U gradu, kao i van grada, ali radimo i međugradske selidbe kao i one međunarodne. Što se transporta, odnosno prevoza robe tiče i tu vam pružamo uslugu bez obzira gde živite. Kako su naši vozači izuzetno vešti, pronaćićemo najbrži i najlakši put do vas, a dalje preuzimaju naši pakeri i monteri. Timskim radom obavljamo utovar i istovar stvari i robe. U našu uslugu spada i montaža i demontaža nameštaja, bilo kućnog bilo kancelarijskog.

Prevoz Miloš vam nudi besplatnu procenu selidbe, odgovaramo na sve vaše zahteve. Zbog toga smo posebno cenjeni kod klijenata i firmi sa kojima sarađujemo.

Od nas možete kupiti i kutije za pakovanje i selidbe, kao i kompletan zaštitni materijal za nameštaj poput streč i pucketavih folija.

Bavimo se i transportom specijalnih tereta, odvozom starih stvari, gabaritnog nameštaja. Vozimo vaš građevinski materijal, zemlju, šut, pesak, cement i ostale materijale. Prevozimo robu u paletama ili pakovanu na drugi način. Vršimo transport svih vrsta TA peći, kopir aparata,kompjutera, mašina, kase. Posedujemo viljuškare, rućne paletare, dizalice kao i svu neophodnu opremu za velike terete.

Od nas možete iznajmiti i samo vozila, kamione nosivosti od 1 do 30 tona, čija je unutrašnjost tapacirana radi veće bezbednosti stvari. Ista zaštita postoji i u našim kombi vozilima.

Vašu robu možete pratiti od trenutka kada je preuzmemo do momenta kada se isporučuje na datu adresu a dodatno vam nudimo i garanciju na naše usluge i bezbedan prevoz. Ukoliko posedujete sopstveni prevoz, ali vam fale radnici, možete ih iznajmiti od nas.

Sve cene se formiraju unapred, pri besplatnoj proceni i prema vašim potrebama. Kako nam je vaše zadovoljstvo na prvom mestu, cena koju dobijete pri proceni je jedina cena koju ćete i platiti bez naknadnih troškova. Mi cenimo i vaše vreme i vaš novac! Zato smo najbolji i najpovoljniji na tržištu.

Javite nam se bilo putem kontakt telefona bilo mailom i naši agenti će vam dati odgovore na sva pitanja istog dana. Transport i selidbe organizujemo u najkraćem roku kako biste se što pre vratili redovnim obavezama. Plaćanje možete vršiti u kešu ili preko računa, a za firme nudimo i posebne pogodnosti.

Pozovite nas i proverite zašto nas mnogi hvale!

Pratite Prevoz i Selidbe Beograd na društvenim mrežama:
Google Plus - plus.google.com/+Prevoziselidbe
Facebook - www.facebook.com/prevoziselidbe
Twitter - twitter.com/Prevoziselidbe
Linkedin - www.linkedin.com/company/prevoz-i-selidbe-beograd
Pinterest - www.pinterest.com/banjavrujci/selidbe-beograd-kombi-prevoz/
Youtube - www.youtube.com/user/prevoziselidbe

  • Statistika:
  • Datum upisa: 26.11.2014
  • Datum ažuriranja: