Selidbe Stošić

Selidbe Stošić

Pošaljite upit

Čovekova potreba za selidbom postoji oduvek, ali u današnje vreme preseliti se s jedne lokacije na drugu ide glatko samo ako selidbe poverite firmi kojoj verujete. Selidbe Stošić se bave selidbama i transportom stvari već dugi niz godina sa izuzetnim uspehom i velikim poverenjem klijenata. Godinama smo vredno radili kako bismo postavili standarde brze, efikasne i povoljne usluge kojih se strogo pridržavamo. Zadovoljstvo klijenata nam je oduvek bilo i biće prioritet. Posao shvatamo izuzetno ozbiljno jer znamo koliko su selidbe stresne i naporne za većinu ljudi. Naš zadatak je upravo da vam sve korake selidbe olakšamo. Jednostavno, selidba ne sme biti mučno iskustvo, već uživanje.

Nudimo vam širok asortiman usluga kada su selidbe u pitanju. Počev od preseljenja stanova, kuća, gabaritnog nameštaja preko selidbi specijalnih tereta, kućnih ljubimaca, građevinskog materijala i šuta sve do selidbi klavira i pianina. No, ni to nije sve. Mi vam možemo pružiti uslugu selidbe ne samo na teritoriji Beograda i njegovih 17 opština već i na celoj teritoriji Srbije. Svoje poslovanje smo proširili i to veoma uspešno i van granica zemlje. Sa nama možete planirati i realizovati kako međugradske tako i međunarodne selidbe.

Profesionalnost i ljubaznost negujemo u Selidbama Stošić od prvog dana. Predusretljivost ka klijentima je još jedna bitna karakteristika koja nas odvaja od konkurencije. Na nas se možete osloniti u svako doba dana, svakog dana u nedelji, svih 365 dana u godini.

S posebnim ponosom ističemo podatak da smo do sada uspešno izvršili preko 3.000 selidbi. Među naše zadovoljne klijente spadaju kako fizička lica tako i velike kompanije. Sve zahteve svojih klijenata, ma kako minorni oni izgledali, mi shvatamo veoma ozbiljno. Jasno nam je da vam je tokom selidbe potreban pouzdan partner i mi smo tu da vam to i pružimo. Za sve ove godine poslovanja savladali smo sve prepreke i izazove, te smo spremni na razne nepredviđene situacije. Zato sa nama nema iznenađenja. Ni kada je u pitanju naša usluga, a ni cene. Jednostavno, ono što se sa vama dogovorimo, to i ispunimo. Trasnparentnost u poslovanju je nešto što naši klijenti cene i zato im rado izlazimo u susret. Naše selidbe su najpovoljnije, to garantujemo. Pored toga, spremni smo da vam damo i garanciju na traženu uslugu. Autoprevoznik Ivan Tošić i ceo tim rade za vas predano i timski. Imamo izuzetno iskusne i vešte vozače koji će se pobrinuti da stignu na vašu adresu u tačno zakazano vreme. Zatim na scenu stupaju naši pakeri, koji će vam, ako vi to želite, pomoći da spakujete stvari. Ako vam je zafalilo kutija za selidbe i pakovanje, ne brinite, jer ćemo vas mi snabdeti istim. Za teritoriju grada Beograda ovu uslugu pružamo potpuno besplatno. Tu smo i za bilo kakav savet koji se tiče same selidbe i pakovanja.

Donosimo na vašu adresu sve što vam je potrebno, od kutija, preko širokih lepljivih traka za pakovanje, do streč i pucketavih folija za zaštitu nameštaja. Sav nameštaj, stvari ili robu utovaruju naši momci i istovaruju na željenoj adresi. Tokom transporta se u svakom trenutku brinu da su vaše stvari bezbedne i da će na adresu stići u stanju u kome smo ih preuzeli. Ne brinite ako imate nameštaj za koji ne znate kako ste ga uopšte uneli u kuću ili stan jer mi znamo kako da ga izvučemo van ili unesemo unutra bez po muke. Posedujemo svu opremu, užad, konopce, sajle i drugi alat koji je potreban za složenije operacije izvlačenja i premeštanja nameštaja i teških stvari. Možemo vam ponuditi i uslugu skladištenja stvari u magacine u trajanju koje vama odgovara. Svaka selidba započinje tek kada sa vama razradimo detaljan plan i damo vam sve opcije koje će selidbu olakšati.

Kada nas pozovete prvo ćete dobiti besplatnu procenu selidbe, a kasnije kada se dogvorimo oko konačne cene, znajte da naknadnih troškova nema. Firma je registrovana, te plaćanje možete obaviti virmanski ili u kešu, a firmama nudimo i posebne pogodnosti.

Selidbe Stošić vas pozivaju da se pridružite našim brojnim zadovoljnim klijentima i da uz vašu pomoć nastavimo i dalje da rastemo.

Vaše poverenje je vredno našeg truda! Javite nam se, a mi vam garantujemo najbolju uslugu po najnižoj ceni!

Pratite nas na svim drustvenim mrezama:

www.facebook.com/selidbestosic - Facebook
twitter.com/selidbestosic - Twitter
www.linkedin.com/company/selidbe-stosic - Linkedin
plus.google.com/+Selidbe-stosic/ - Google Plus
www.youtube.com/user/selidbestosic - Youtube
www.pinterest.com/selidbestosic/ - Pinterest

  • Statistika:
  • Datum upisa: 26.11.2014
  • Datum ažuriranja: