Aqua Travel

Aqua Travel

  • Adresa:
  • Beogradska 46. stan 2
  • 11000, Beograd
  • Telefon:
  • +381 11 32 33 652
    +381 11 30 37 652
    +381 60 32 33 652
  • Radno vreme:
  • 09-20h pon-pet, 09-15h sub
  • Website:
  • https://www.aquatravel.rs
Pošaljite upit

Turistička agencija AQUA BGD TRAVEL j je osnovana posle višegodišnjeg iskustva i rada u turizmu, vlasnika agencije kao i njenih zaposlenih. Bavimo se organizovanjem turističkih putovanja u Grčkoj, Bugarskoj, Turskoj, i gradovima širom Evrope kao i iznajmljivanjem autobusa.

Veoma razgranatom mrežom subagenata pokrivamo gotovo sve veće gradove u Srbiji. Posedujemo sopstveni vozni park , moderno opremljenih autobusa. Stručno i ljubazno osoblje u domenu transfera, predstavnika kao i referenata prodaje, učiniće vaš odmor još prijatnijim.

Cilj našeg poslovanja je da svojim korisnicima pružimo visok standard kvaliteta turističke usluge. To i potvrdjuju korisnici koji se iz godine u godinu, u prijateljskoj atmosferi, na obostrano zadovoljstvo vraćaju našoj agenciji.

Ponuda za proleće i leto 2018. već je spremna i čeka na vas. Na vama je da izaberete neku od prelepih destinacija a sve ostalo je naša briga. U ponudi su brojni izleti kao i vikend aranžmani za destinacije širom Evrope. Počevši od Dana Zaljubljenih pa do Uskršnjih i Pvomajskih praznika za vas organizujemo putovanja u Poljsku.Upoznajte sa nama čari Poljske i njen čuveni grad Krakov poznat po bogatom kulturno istorijskom nasledju, kao i po tome -što predstavlja najveći univerzitetski centar u Evropi .Takodje sa nama upoznajte i -tzv. Veneciju Poljske , bajkoviti grad Vroclav smešten na pritokama reke Odre ,poznat po svojim brojnim mostovima i svojim patuljcima koji su nesvakidašnje rasporedjeni po čitavom gradu i izdvajaju ga od svih drugih.

Zavodljivo Grčko primorje kao najomiljenija destinacija za letovanje naših putnika, očekuje vas i ovog leta. Na hiljade plaža sa kristalno čistom vodom, prelepi gradovi i živopisna mestašca kao i neprocenjivo kulturno blago, čine je istovremeno i najboljom mogućom destinacijom za vaš odmor. Prepustite se i vi čarima Grčke, pokrenite svoja čula, osetite dobre vibracije sirtakija i buzukija, u nekoj od malih tavreni na obali mora u senci maslina… Za leto 2018 u ponudi su već vama dobro poznate destinacije Grčke-predivan Halkidiki, Pijerijska oblast, živopisno ostvo Egeja -Tasos, kao i Zakintos, Kefalonija, Lefkada, Vrahos i Parga u Jonskom arhipelagu.

Ukoliko se ipak opredelite za Bugarsku, sigurni smo da će vas oduševiti prelepe plaže Crnog mora, dobra atmosfera i dobar provod, kao i sam prelepi grad Nesebar i mesto Sunčev Breg, koji iz godine u godinu privlači sve veći broj turista da svoj odmor provedu baš ovde.

Ako ste ljubitelji Turskog dela Egejskog mora u ponudi su prelepi Sarimsakli, za ljubitelje mirnijeg odmora, kao i Kušadasi za ljubitelje nešto življeg i dinamičnijeg odmora. Turska već poznata po svom prelepom moru, pIažama, bogatim sadržajima i prepoznatljivom gostoprimstvu, godinama je medju omiljenim destinacijama naših turista. U ponudi su odlični hoteli po vrlo povoljnim cenama.

Sve ovo, i još puno zanimljivih aranžmana, naći ćete u našoj ponudi i to po veoma povoljnim uslovima, počevši od pristupačnih cena i vrlo povoljnih uslova plaćanja do najbolje usluge smeštaja, prevoza i celokupne organizacije.

Mi smo se potrudili da sve ovo primpremimo za vas a vaše je samo da izaberete, opustite se i uživate….

Mi smo se potrudili da sve ovo primpremimo za vas a vaše je samo da izaberete, opustite se i uživate...

  • Statistika:
  • Datum upisa: 06.05.2008
  • Datum ažuriranja: