Igraonica Smile Land

Igraonica Smile Land

  • 21000, Novi Sad
  • Telefon:
  • +381 64 143 31 48
    +381 62 329 954
  • Website:
  • www.smileland.rs
Pošaljite upit

Mogućnosti koje vam nude naše igraonice

DVORCI
Zabavne atrakcije na naduvavanje su visokog kvaliteta. Dvorci na naduvavanje, tobogani i ostala oprema na naduvavanje su proizvedeni od materijala 0.55mm PVC cerade sa velikom cvrstocom, gustocom i otpornosti na temperature od -30C do +70C.

U nasoj ponudi postoji veliki izbor zabavnih atrakcija na naduvavanje za decu, sa kombinacijom proizvoda za skakanje, provlacenje i tobogana u jednom proizvodu i odvojeno.
Veliki izbor dvoraca za decije parkove, igraonice i dr. koji mozete poruciti raznih dimenzija i dizajna.

Velika prednost proizvoda na naduvavanje su stranice koje su izradjene od elasticne kvalitetne mreze, koja omogucava roditeljima da celo vreme vide svoje dete dok je na proizvodu na naduvavanje. Samim tim se olaksava upotreba dvoraca i ostalih proizvoda na naduvavanje i postize veca sigurnost dece.

Nasa firma Smile Land Fest iz Novog Sada se bavi prodajom proizvoda na naduvavanje i ostale pratece opreme za opremanje decijih parkova, decijih igraonica, raznih manifestacija i akcija posvecenim deci. Kao i iznajmljivanjem proizvoda na naduvavanje za razna slavlja, organizacija decijih rodjendana.

Prilikom iznajmljivanja nekih od proizvodan na naduvavanje, mi obezbedjujemo osoblje obuceno za rad sa decom uz zeljenu maskotu po vasem izboru sto ce dogadjaj upotpuniti i razveseliti deciju zabavu.

VODENI SPORTOVI
Atrakcija na naduvavanje za bazene, jezera, mora, letnja sportska igralista. Rekreacija za sva podrucja sa vodenim povrsinama.

Svi nasi proizvodi za vodene sportske atrakcije su dugotrajni, zahvaljujuci kvalitetnim materijalima koji se koriste za izradu proizvoda: lopta na naduvavanje, bazeni na naduvavanje, podloga-bazen na naduvavanje za odbojku na vodi, pedaline za decu i dr.

Svi navedeni proizvodi koje ubrajamo u vodene atrakcije su pokazali veliko interesovanje kako kod dece, tako i kod odraslih osoba.
Ozivite kupaliste, jezero ili more zabavnim sportskim vodenim atrakcijama.

REKLAME
Reklame na naduvavanje i reklamni proizvodi na naduvavanje su najbolji nacin reklamiranja siroke populacije. Reklamni baloni vam omogucavaju vidljivost reklame za mnostvo klijenata. Reklamni baloni predstavljaju jedan od najboljih nacina reklamiranja brenda, sebe, svog proizvoda ili delatnosti. Baloni raznih oblika i dezena. Izuzetno dobra vidljivost reklame.

U ponudi proizvoda na naduvavanje firme Smile Land fest iz Novog Sada, postoji veliki izbor helium balona za decu, kao i latex balona. Baloni za punjenje heliumom u raznim oblicima, motivima, dezenima. Veleprodaja helium balona.

KOSTIMI
U nasoj ponudi kostima mozete pronaci kostime razlicitih namena.
Kostimi u obliku maskote. Maskote u obliku poznatih diznyevih junaka iz crtanog filma.

Kostimi su izradjeni od kvalitetnih materijala, sto omogucava de se mogu duze nositi, iz razloga sto je i samo nosenje kostima udobnije.

Kostime-maskote mozete birati po vasem izboru po ideji koju vi zelite.

MEHANIČKI KONJIĆI
Predstavljamo vam konjice sa mehanizmom za upravljanje pomocu rada nogu.

Mehanicki konjici za veoma korisne vezbe za razvoj motorike kod dece. Sistem upravljanja mehanickih figura je osmisljen tako, da dete mora da uskladi pokrete ruku i nogu da bi voznja funkcionisala na pravi nacin.

U ponudi su mehanicki konjici u obliku raznih zivotinja: slona, pande, zebre, mace, zmaja, kamile i dr.

AUTOMOBILI ZA DECU
Ponuda automobila za decu raznih modela. Veoma interesantni utomobili na akumulator. Autici za decije parkove, decije igraonice.

SPRAVE ZA DECU
Fitnes sprave za decu. Zainterujste decu da vezbaju od malih nogu uz pomoc interesantnih sprava za fitnes, kako bi kasnije sami stekli naviku i stvorili interesovanje za razne sportove.

Sprave za deciju teretanu su izradjene u razlicitim bojama i dezenima, te je i vezbanje na njima interesantnije.

Vezbanje na spravama za decije parkove, za decu predstavlja igru.
Bavljenje sportom na spravama koje su prilagodjene deci.
Sprave za teretanu za decu, za rodjendaonice, igraonice, skolska dvorista, parkove i dr.

ZID ZA PENJANJE
Zid za penjanje na naduvavanje.
Zid za penjanje sa mekom podlogom na naduvavanje. Zid za opremanje decije igraonice. Prodaja opreme za decije parkove.

PRODAJA
Kod nas mozete kupiti sve objekte potrbne za opremanje zabavnih parkova i dečijih igraonica, od dvoraca, tobogana, bazena, trambolina, puno zabavnih sadrzaja i prateće opreme.

Kompletnu ponudu za kupovinu dvoraca, pedalina, bazena, trambolina, maskota, automobila na akumulator i ostale opreme mozete videti u meniju sa leve strane i dodatnim podgrupama menija www.smileland.rs/web_pages.php?kat=PRODAJA

IZNAJMLJIVANJE
Kod nas mozete iznajmiti kompletnu opremu i potrebne objekte za opremanje zabavnih parkova i dečijih igraonica od dvoraca, pedalina, bazena, trambolina. Puno zabavnih sadrzaja i prateće opreme. Pozovite nas i zakazite svoj termin za iznajmljivanje na telefone: +381 64 1433148 i +381 62 329954 www.smileland.rs/web_pages.php?kat=IZNAJMLJIVANJE

OSTALO
Kod nas mozete kupiti i dodatnu opremu za zabavne parkove i organizovanje zabava, rođendana i zurki od mašina za maglu i balončiće, mašine za izbacivanje snega, šatora, raznih dodataka sa led svetlima i ostalih atraktivnih detalja www.smileland.rs/web_pages.php?kat=OSTALO

ORGANIZACIJA RODJENDANA
Naša firma vam moze organizovati dečije rođendane i zurke po vašoj zelji. Pozovite nas radi zakazivanja termina i organizovanje prevoza i montaze ili posetite naše zabavne parkove u novom sadu, aranđelovcu, valjevu da vidite kako vaša zabava moze da izgleda, zurka se moze organizovati u okviru našeg zabavnog parka ili na vašoj lokaciji www.smileland.rs/web_pages.php?kat=ORGANIZACIJA% 20RODJENDANA

SMLELAND - NOVI SAD ŠTRAND
Zabavni centar SMILELAND se nalazi na Štrandu, na najposećenijem kuplištu na Dunavu.

SMILELAND - ARANDJELOVAC PARK BUKULJA
kontakt tel. 064 1433148