Delfi knjižare

Delfi knjižare

Pošaljite upit

U okviru knjižarskog lanca Delfi posluje 35 knjižara, kao i najveća internet knjižara u regionu, www.delfi.rs

U želji da ponudimo alternativu postojećim standardima u domaćem knjižarstvu kao i da ljubiteljima knjige omogućimo da u što kraćem roku i po najpovoljnijim uslovima dođu do najnovijih naslova, svetskih hitova kao i primeraka koji se trenutno nalaze samo u knjižarskom lancu Delfi, u ponudu smo uvrstili više od 50.000 naslova domaćih i stranih izdavača, antikvarne knjige, gift program, multimediju i igrice. U prodaji takođe imamo i ulaznice za sve događaje u Beogradskoj Areni.

Delfi je nastao na temeljima društvene odgovornosti, pa naše poslovanje usmeravamo u tom pravcu. Pored mnogobrojnih kulturnih sadržaja u Delfi knjižarama često možete sresti i one koji knjige stvaraju. Na taj način omogućili smo fanovima da razgovaraju sa piscima i razmenjuju iskustva.

U našoj internet prodavnici možete razgledati i kupovati više desetina hiljada različitih vrsta artikala: knjiga, filmova, igrica, muzičkih diskova. Sekcija Vesti prikazaće vam iz prve ruke najnovije vesti iz kulture, iz zemlje i sveta.

U okviru knjižare u SKC-u postoji posebno mesto koje su oplemenila poznata spisateljska imena. U staklenoj vitrini izloženi su lični predmeti pisaca, koje su sami odabrali i osmislili tako da se mogu videti kreativna i veoma duhovita rešenja. Trajna izložba dostupna je svima a dozvoljeno je i fotografisanje eksponata.

Uživajte u čitanju, čitajte sa uživanjem, jer kod nas su sve dobre knjige na jednom mestu.

  • Statistika:
  • Datum upisa: 06.06.2013
  • Datum ažuriranja: