Aerobic & fitness club Star

Aerobic & fitness club Star

  • Adresa:
  • Vojvode Dobrnjca 50a
  • 11000, Beograd
  • Telefon:
  • +381 11 339 08 66
  • Website:
  • www.afcstar.info
Pošaljite upit

Aerobic & Fitness Club Star:

-ekskluzivni prostor od 700 m2, namenjen isključivo lepšem polu
-posebno ventilirani i klimatizovani prostor za vežbanje
-pet sala namenjenih grupnim aerobic, body & mind programima
-fitnes sala opremljena cardio i strenght opremom vodećih svetskih proizvođača
-spinning sala
-pilates studio
-personalni trening
-fitnes tim čine fakultetski obrazovani profesionalci koji se stalno usavršavaju širom sveta
-programi ishrane

Vežbanje u fitnes sali ne mora biti dosadno i suvoparno! Mi smo trening podredili isključivo ženama. Mnoštvo sprava i rekvizita čine vežbanje jedinstvenim za svakoga. Naš tim izradiće program vežbanja i nadgledaće vas da pravilno izvodite zadate vežbe. Vrhunska oprema, pomoć i motivacija, raznovrsnost i stručnost - reči su iza kojih stojimo i kojima se ponosimo.

Personalne trenere su do nedavno imali samo bogati i slavni. Danas to više nije stvar novca i slave, već potrebe čoveka da izdvojeno vreme 100%-tno i kvalitetno iskoristi za sebe.
Uzimanje privatnih časova ili tvz. personalnog trenera je kvalitetno isplanirano i iskorišćeno vreme koje smo izdvojili samo za sebe. Ne morate da razmišljate šta i koliko vežbate već samo da što kvalitetnije odradite zadate vežbe.
Vežbanje je sigurnije i efikasnije, a napredak mnogo brži. Naš stručni tim odabraće najbolje za Vas, vodiće Vas i nadgledati svaki Vaš korak, a svaki trening biće novi izazov.

Uživali ste na časovima pilatesa u našem klubu?
STAR ponovo stavlja ispred Vas novi izazov: Reformer with Tower!
Rad na reformer-u, je nezamenljiv i teško rečima predočiv osećaj. Kao najprepoznatljiviji deo opreme u pilatesu daje potpuno novu dimenziju vežbanja. Vaše telo će reagovati drugačije jer vas sama sprava tera na bolju kontrolu izvođenja pokreta. Reformer nudi različite varijacije kretnji tako da ga mogu koristiti sve starosne grupe bez obzira na stepen telesne pripremljenosti, kao i osobe sa različitim afinitetima i željama.
Jednim ovakvim časom imaćete efekat kao da ste bili na pet časova klasičnog mat pilatesa.

Pilatesom na reformeru ćete:
-preoblikovati telo i razviti duge i vitke mišiće
-učvrstiti mišiće stomaka, stražnjice i donjeg dela leđa
-popraviti držanje, smanjiti bolove u leđima te ojačati kosti i zglobove
-razviti snagu, izdržljivost, koordinaciju i gipkost
-poboljšati emocionalno stanje, ublažiti stres, umor i usporiti proces starenja

Beauty room namenjen je za opuštanje, ulepšavanje, rehabilitaciju i relaksaciju. Profesionalni fizioterapeut i kozmetičar zaduženi su da vaše telo postane istinski hram lepote i zadovoljstva.

Relaks masaže će Vas opustiti i revitalizovati. Anticelulit masaže uz specijalizovane preparate pomoći će vam da se oslobodite neželjenog izgleda i dovedete Vaše telo do savršenstva. Limfna drenaža odatno oslobađa telo od suvišnih toksina.
Specijalni tretmani za trudnice kako bi sprečile i smanjile pojavu strija i celulita. Različiti revitalizirajući tretmani lica omogućavaju nam da zadržimo svež i mladolik izgled. Depilacija hladnim i toplim voskom, u zavisnosti od Vaših želja.

U najskorije vreme moći ćete da koristite usluge profesionalnog šminkera i manikira

  • Statistika:
  • Datum upisa: 04.04.2016
  • Datum ažuriranja: