GPA - Global Project Agency

GPA - Global Project Agency

  • Adresa:
  • Starine Novaka 1
  • 11000, Beograd
  • Telefon:
  • +381 11 33 49 877
  • Website:
  • www.gpa.rs
Pošaljite upit

EYCA kartica
Budi jedan od 4.000.000 korisnika u Evropi!
Iskoristi neki od 100.000 popusta širom Evrope!
Imaš između 7 i 30 godina? Postani član velike mreže Evropske omladinske kartice koja ti omogućava bezbroj popusta i beneficija u zemlji i inostranstvu!

ISIC kartica
ISIC - International Student Identity Card - Student ID je međunarodna studentska i učenička identifikaciona kartica koja predstavlja zvanični dokument, tj. potvrdu da si učenik ili student.
U svetu se koristi kao učenički ili studentski ID.
ISIC kartica se primenjuje kao osnovno sredstvo identifikacije na mnogim univerzitetima i školama u svetu, a slużi i kao bankovna kartica.
ISIC nije samo ID, jer pomoću kartice se może ostvariti preko 35.000 popusta u 112 zemalja u svetu
Popust možeš ostvariti kod 2.800 muzeja, 1.200 autobuskih, żelezničkih i avio kompanija, 24.000 hotela i hostela, 27.000 atraktivnih destinacija, trgovačkih centara, telekomunikacionih kompanija, festivala, sportskih manifestacija, itd.

Studentska čip kartica
EYCA/ISIC studentska čip kartica je jedina u Srbiji koja je dobila status zvanične studentske identifikacione kartice!
Uspostavljena je saradnja sa Studentskim centrima u Srbiji, odgovornim za studentske domove i menze, kako bi se studentima olakšao studentski život van svojeg grada i kuće!

EYCA učenička kartica
Učenička kartica je projekat koji se razvija u saradnji sa Učeničkim domovima širom Srbije.
Projekat je osmišljen u cilju da se mladima koji borave u učeničkim domovima olakšaju svakodnevna evidentiranja prilikom ulaska i izlaska u dom, a takođe omogući korišćenje elektronskih bonova za ishranu u menzama.

Work and Travel www.gpa.rs/programi/work-and-travel/
WAT programom stičeš pravo privremeno zaposlenog radnika po zakonima SAD i mogućnost da upoznaš i proputuješ Ameriku!
Leto provedeš u SAD, upoznaš kulturu, usavršiš jezik, malo proputuješ, a da te to iskustvo ili ništa ne košta ili malo košta - novac zarađuješ radeći studentske sezonske poslove! Na ovaj način ti se pruža prilika da finansiraš svoj boravak u SAD i da na taj način bolje upoznaš američku kulturu, običaje, način života, stekneš nova prijateljstva i usavršiš engleski jezik.
Sve dalje uštede zavise od tvog angažmana, odnosno kroz prekovremeni rad, rad na dodatnom poslu i opredeljivanje za duži ostanak na programu, pruža ti se prilika i da uštediš novac.

Trajanje programa je 4 ili 5 meseci, po izboru učesnika!
U okviru ovog perioda, obaveza je da radiš 3, maksimalno 4 meseca, dok poslednjih mesec dana možeš, ali ne moraš provesti putujući po SAD. Poslednji mesec ti nije dozvoljeno zaposlenje.

Period putovanja zavisi od raspusta na fakultetu/višoj školi
Po pravilima programa, ne smeš da izostaje sa predavanja usled učešća na programu.

Prijavi se na program i stekni potpuno novo iskustvo!

Program Work& Travel pripada programima kulturne razmene. Osnovan je sa ciljem da stranim studentima pomogne da upoznaju život u SAD uz minimalne troškove. CIEE, naš partner iz SAD, se bavi programima kulturne razmene već 60 godina. IUVIA NVO zastupa/promoviše CIEE u Srbiji.
CIEE (Council on International Educational Exchange) je neprofitna organizacija koja je ovlašćena od strane US State Department da bude sponzor učesnicima Work & Travel Exchange Visitor Program-a u SAD.

www.gpa.rs

  • Statistika:
  • Datum upisa: 12.02.2010
  • Datum ažuriranja: