Knjigovodstvena agencija AB Lux

Knjigovodstvena agencija AB Lux

Pošaljite upit

Knjigovodstvena agencija Аb lux je porodična firma osnovana 1992. godine sa jedinom i osnovnom delatnošću: vođenje poslovnih knjiga za privredna društva i preduzetnike.

Sedište knjigovodstvene agencije je na Novom Beogradu, u tržnom centru Enjub blok 45, u ulici Jurija Gagarina 231, lokal 327.

Agencija pored direktora, diplomiranog ekonomiste i ovlašćenog racunovođe, zapošljava šest knjigovođa i jednog kurira. Knjigovodstvene usluge se obavljaju u tri kancelarije na računarskoj mreži od sedam radnih jedinica u programima poznate softverske firme Ab Soft Beograd .

Agencija poseduje računovodstvene programe za finansijsko poslovanje, robno – materijalno poslovanje, zarade, blagajnu, osnovna sredstva, virmane, program za obračun kamata, kao i veliki broj specijalnih programa za izradu zakonom propisanih obrazaca i poreskih prijava.

Programi i poslovanje knjigovodstvene agencije prilagođeni su različitom obimu i vrsti poslovanja svakog pojedinačnog pravnog lica.

Agencija Аb lux je u sistemu PDV-a, pa se PDV koji platite na našu uslugu može iskoristiti za umanjenje plaćanja Vašeg PDV-a.

Ukoliko niste u sistemu PDV-a, sigurno se pitate da li bi cena knjigovodstvenih usluga mogla legalno da bude niža za PDV, ukoliko Vaša agencija za knjigovodstvo nije u sistemu PDV-a, jer ga Vi kao firma koja nije u sistemu PDV-a ne možete iskoristiti za umanjenje sopstvenog PDV-a.

Knjigovodstvena agencija Ab lux je u tu svrhu za klijente koji nisu u sistemu PDV-a obezbedila pružanje knjigovodstvenih usluga preko firme Abc lux d.o.o. koja nije u sistemu PDV-a, a koja je na istoj lokaciji. Tako je legalno postignut cilj da naš klijent-firma koja nije u sistemu PDV ne plaća nepotrebno PDV, a što je u skladu sa propisima o PDV-u.

  • Statistika:
  • Datum upisa: 12.01.2016
  • Datum ažuriranja: