prethodna
KGB Finance
KGB Finance
sledeća
Knjigovodstvena agencija Economic
Knjigovodstvena agencija Economic

Knjigovodstvena agencija AB Lux

Knjigovodstvena agencija AB Lux

Pošaljite upit

Knjigovodstvena agencija Аb lux je porodična firma osnovana 1992. godine sa jedinom i osnovnom delatnošću: vođenje poslovnih knjiga za privredna društva i preduzetnike.

Sedište knjigovodstvene agencije je na Novom Beogradu, u tržnom centru Enjub blok 45, u ulici Jurija Gagarina 231, lokal 327.

Agencija pored direktora, diplomiranog ekonomiste i ovlašćenog racunovođe, zapošljava šest knjigovođa i jednog kurira. Knjigovodstvene usluge se obavljaju u tri kancelarije na računarskoj mreži od sedam radnih jedinica u programima poznate softverske firme Ab Soft Beograd .

Agencija poseduje računovodstvene programe za finansijsko poslovanje, robno – materijalno poslovanje, zarade, blagajnu, osnovna sredstva, virmane, program za obračun kamata, kao i veliki broj specijalnih programa za izradu zakonom propisanih obrazaca i poreskih prijava.

Programi i poslovanje knjigovodstvene agencije prilagođeni su različitom obimu i vrsti poslovanja svakog pojedinačnog pravnog lica.

Agencija Аb lux je u sistemu PDV-a, pa se PDV koji platite na našu uslugu može iskoristiti za umanjenje plaćanja Vašeg PDV-a.

Ukoliko niste u sistemu PDV-a, sigurno se pitate da li bi cena knjigovodstvenih usluga mogla legalno da bude niža za PDV, ukoliko Vaša agencija za knjigovodstvo nije u sistemu PDV-a, jer ga Vi kao firma koja nije u sistemu PDV-a ne možete iskoristiti za umanjenje sopstvenog PDV-a.

Knjigovodstvena agencija Ab lux je u tu svrhu za klijente koji nisu u sistemu PDV-a obezbedila pružanje knjigovodstvenih usluga preko firme Abc lux d.o.o. koja nije u sistemu PDV-a, a koja je na istoj lokaciji. Tako je legalno postignut cilj da naš klijent-firma koja nije u sistemu PDV ne plaća nepotrebno PDV, a što je u skladu sa propisima o PDV-u.

  • Statistika:
  • Datum upisa: 12.01.2016
  • Datum ažuriranja: 14.12.2020