Sberbank Srbija a.d.

Sberbank Srbija a.d.

Pošaljite upit

Sberbank je jedna od najprofitabilnijih finansijskih institucija u svetu i vodeća banka u Rusiji sa tradicijom od preko 170 godina poslovanja koja nudi nove proizvode zasnovane na najvišem kvalitetu i najsavremenijim tehnologijama. Sberbank poseduje najveću bankarsku mrežu u Rusiji, koju čini gotovo 17.000 ekspozitura, a posluje i na teritorijama Ujedinjenog Kraljevstva, Sjedinjenih američkih država, Zajednice nezavisnih država, Centralne i Istočne Evrope i Turske.

Sberbank Europe Grupa (Sberbank Europe AG) sa sedištem u Beču, Austrija, je bankarska grupacija 100% u vlasništvu Sberbank Rusije. Sberbank Europe je prisutna na 9 tržišta u Centralnoj i Istočnoj Evropi (CEE): Austrija, Bosna i Hercegovina (Sarajevo i Banja Luka), Hrvatska, Češka Republika, Mađarska, Slovenija, Srbija, Ukrajina i Nemačka. Sberbank Europe posluje sa ukupno 232 ekspozitura i ima oko 4.300 zaposlenih (zaključno sa 31.03.2016.). Zvaničan sajt: www.sberbank.at

Sberbank Srbija, kao deo Sberbank Europe Grupe, je univerzalna banka koja pruža sve vrste usluga i proizvoda kako za fizička lica, tako i za mikro, mala, srednja i velika preduzeća.

Glavni cilj Sberbank Srbija je građenje trajnih, harmoničnih odnosa sa klijentima posvećivanjem pažnje njihovim potrebama i kontinuiranim razvojem sebe i svog poslovanja za dobrobit svih klijenata.

U kombinaciji sa stručnošću i usmerenošću naših zaposlenih na klijente, Sberbank Srbija je jedinstven bankarski partner u građenju mostova između kompanija u Srbiji, Rusiji i Zajednici nezavisnih država sa sveobuhvatnim portfolijom bankarskih usluga, kao što su krediti, garancije, razni oblici depozita, platne transakcije u zemlji i inostranstvu (uključujući i one u ruskim rubljama), menjački poslovi, elektronsko bankarstvo, i druge. Pružanje finansijskih usluga i podrška preduzećima, malim i srednjim kompanijama, preduzetnicima i građanima je osigurana. Bankarski savetnici imaju individualni pristup svakom klijentu i pružaju im uslugu koja je specijalno kreirana da odgovori na njihove potrebe i standarde.

Zvanični sajt: www.sberbank.rs

info@sberbank.rs

  • Statistika:
  • Datum upisa: 01.01.2005
  • Datum ažuriranja: