Agencija Ibis - Astra

Agencija Ibis - Astra

Pošaljite upit

Agencija Ibis - Astra osnovana je 1995. godine u Beogradu. Osnivač i vlasnik je Radmila Vidosavljević. Agencija je registrovana kao specijalizovana agencija za posredovanje pri izadavanju stanova, kuća, poslovnih prostora i lokala na teritoriji Beograda. Od 1999. godine nalazimo se na adresi Majke Jevrosime.

U svom dugogodišnjem radu sarađivali smo sa ambasadama, predstavništvima, domacim i stranim kompanijama, sportskim klubovima, fakultetima..... Naš princip rada je da se svakome omogući da pronađe prostor u skladu sa svojim željama i mogućnostima.

Radno vreme od 10.00 do 20h (subotom od 10 - 18h) omogućava nam da našim klijentima uvek budemo na raspolaganju. Diskrecija klijenata i podataka ostavljenih u agenciji je zagarantovana. Sve nepokretnosti koje nudimo dobili smo direktno od vlasnika ( ili njihovih ovlašćenih zastupnika). Takođe, agencija radi i procenu vrednosti nepokretnosti kao i savetovanje pri adaptacijama.

Agencija svoje usluge naplaćuje isključivo po obavljenom poslu u iznosu 50% na dogovorenu mesečnu kiriju kod zakupa, a 2% u odnosu na dogovornenu cenu kod kupoprodaje.

Na našem veb sajtu – ibis-astra.rs - dnevno možete da se informišete o najnovijim ponudama, a uskoro i o dešavanjima na tržištu nekretnina u Beogradu.

Za svaki vid saradnje i dogovora, stojimo na raspolaganju

Može te nas kontaktirati na srpskom (hrvatkom), engleskom, nemačkom, italijanskom i portugalskom jeziku.

  • Statistika:
  • Datum upisa: 26.02.2014
  • Datum ažuriranja: