Centar za strane jezike Linguista

Centar za strane jezike Linguista

Pošaljite upit

Opšti kursevi stranih jezika
Organizujemo nastavu engleskog, nemačkog, francuskog i italijanskog jezika za odrasle i decu. Kursevi koje imamo u ponudi su standardni, poluintezivni i intezivni. U ponudi imamo sve nivoe, od A1 do C2.
Grupe se prave prema nivou znanja polaznika koko bi se kurs prilagodio samim polaznicima.

Po čemu smo posebni?

Stručan tim
Predavači u našem Centru su profesori stranih jezika koji imaju višegodišnje iskustvo u nastavi stranih jezika. Energičnost, strpljenje i posvećenost u pristupu učenicima omogućavaju postizanje najboljih rezultata. Učenje jezika može da bude uspešno i lako!

Komunikativan pristup
Primenjujemo komunikativan pristup nastavi. Časovi su dinamični, interaktivni i prilagođeni potrebama polaznika. Uz pomoć modernih nastavnih sredstava, audio i video sadržaja, pomažemo da što pre savladate jezičku blokadu i počnete da govorite.

Konkurentne cene
Cene kurseva u našem Centru su povoljne i prilagođene tržištu u Srbiji, a dodatno ih činimo još povoljnijim povremenim popustima na odabrane kurseve. Trenutne akcije objavljujemo u Vestima na sajtu www.linguista.rs/

Usluge prevoda

Centar za strane jezike Linguista pored svoje osnovne delatnosti u vidu škole stranih jezika i velikog broja različitih kurseva, pruža Vam i usluge prevođenja sa srpskog na engleski, nemački, francuski i italijanski jezik, odnosno sa engleskog, nemačkog, francuskog i italijanskog na srpski jezik, kao i sve ostale kombinacije tih jezika.

Pošaljite nam upit sa tekstom koji želite da se prevede ili informacijama o tekstu koji se prevodi i mi ćemo Vam dati svoju ponudu kao i sve dodatne informacije koje vam budu bile potrebne. Kvalitetni prevodi se podrazumevaju kao i najkraći mogući rok!

Pored prevoda teksta takodje nudimo i uslugu usmenog prevoda (simultanog i konsekutivnog) sa srpskog na engleski i sa engleskog na srpski. Ako Vam je potreban usmeni prevodilac za događaj koji organizujete, Centar za strane jezike Linguista je prava adresa!

Kontaktirajte nas!

www.linguista.rs

E-mail:office@linguista.rs
Skype: Linguista Centar
Facebook: Centar Linguista

  • Statistika:
  • Datum upisa: 16.06.2021
  • Datum ažuriranja: