System Bilbordi d.o.o.

System Bilbordi d.o.o.

Pošaljite upit

Agencija SYSTEM BILBORDI je jedan od vodećih bilbord provajdera u našoj zemlji.
Na tržište smo stupili 2003. godine i na samom početku smo bili agencija regionalnog karaktera, mreža bilborda je obuhvatala teritoriju Vojvodine.

Prateći trendove na tržištu i zahteve klijenata 2007. godine doneli smo odluku o širenju mreže na teritoriju cele Srbije. U periodu od 2007.-2009. godine uspeli smo da pokrijemo sve veće gradove na teritoriji Srbije, dok smo na područiju Vojvodine zaokružili ponudu na cca 500 lokacija.

Naša mreža nastavlja da raste i iz meseca u mesec smo u mogućnosti da klijentima ponudimo bilborde na novim i atraktivnim lokacijama…

Outdoor reklamom postiže se maksimalan efekat, bilbordi su:

- prepoznatljivi, upečatljivi i vrše snažan uticaj na javno mnjenje

- opaženi, zapamnćeni od najvećeg dela stanovništva, koji ujedno predstavljaju i Vaše potencijalne klijente

- vidljivi su 24 sata 365 dana u godini po svim vremenskim uslovima

Zahvaljujući našoj potpunoj posvećenosti potrebama oglašivača, SYSTEM BILBORDI su zadobili poverenje mnogobrojnih korisnika iz različitih branši.

SYSTEM BILBORDI raspolažu različitim tipovima bilbord panoa osvetljeni/neosvetljeni, najzastupljeniji formati su 4x3m. Sa rasporedom naših lokacija možete se upoznati na našem sajtu: www.systembilbordi.rs i uz savete i profesionalnu pomoć naših stručnih saradnika možete doći do najboljeg rešenja u skladu sa svojim željama.

systembilbordi.com

  • Statistika:
  • Datum upisa: 24.10.2014
  • Datum ažuriranja: