Kragujevac.biz

Kragujevac.biz

Pošaljite upit

Kragujevac.biz je poslovni portal istoimenog grada koji je pokrenut od strane Marketing Koncept grupe.

Marketing koncept je grupacija u razvoju koja teži zadovoljenju potreba klijenata i svojih saradnika, unapređenju procesa rada i obezbeđenju kvaliteta poslovanja. Sa sloganom U marketingu sa Vama, grupacija sa timom saradnika raduje se uspehu klijenata i učestvuje u stvaranju marketing vrednosti.

Naša vizija je da budemo sinonim za grupaciju koja stalno postavlja više standarde i kreira savremene koncepte za uspešno poslovanje kako u oblasti internet marketinga, web razvoja i investicija, tako u domenu savremenog poslovanja i životnog stila. Da budemo sinonim za buduću kompaniju koja ne samo da uvodi nove navike i trendove, nego ih predviđa i kreira moderne koncepte poslovnog uspeha.

Marketing Koncept grupa je razvila svoj servis eKnjiga online koji podrazumeva elektronsko izdavaštvo knjiga koje će posetioci moći da čitaju online preko svih uređaja sa internet konekcijom.
Knjiga izdata u ovakvom obliku predstavlja budućnost. Marketing Koncept grupa promoviše eKnjigu koja ima skroman doprinos u očuvanju šuma, koje su neophodne da bi knjiga u klasičnom obliku mogla biti izdata. Elektronska knjiga ima daleko niže troškove izdavanja. Zatim, omogućava daleko većem broju ljudi da dođu u posed iste i čitaju je. Nastupila je era kada je svima dostupno neko od sredstava na kome bi mogli da čitaju eKnjigu. Ovakva knjiga ne poznaje ni razdaljinu, ni granice. Bilo gde i bilo kada, samo uz internet konekciju, čitalac može da pristupi knjizi i čita je. Ovo je trajni oblik čuvanja knjige. Ona je na par klika od nas- uvek i svuda.

Ono što eKnjigu stavlja daleko ispred klasičnog izdavanja knjige su:
-niži troškovi izdavanja,
-neograničen tiraž i
-dostupnost za čitanje.

To je ono što čini eKnjigu superiornom. Budite korak ispred vremena u kom živimo. Neka se za Vašu knjigu daleko čuje i neka se link na internetu razmenjuje.

Marketing Koncept grupa je tu za Vas i Vašu prvu eKnjigu, a onda idu jedna za drugom!

mconcept.biz/online/

  • Statistika:
  • Datum upisa: 01.02.2016
  • Datum ažuriranja: