Časopis “Prozori&vrata”

Časopis “Prozori&vrata”

Pošaljite upit

Časopis koji stiže na prave adrese
Zašto nas čitaju proizvođači stolarije, arhitekte, investitori, građevinske firme...


“PROZORI&VRATA” je specijalizovani građevinski časopis koji se stručno bavi PVC, drvenom i ALU stolarijom, fasadama, okovima, staklom, zavesama, bravarijom. Postojimo već 5 godinu, a od 2015, zbog velikog interesovanja, časopis stiže i na adrese u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini. Specifičan način distribucije omogućava nam da budemo u rukama daleko brojnije čitalačke publike od štampanog tiraža i po tome se izdvajamo od sličnih glasila. Prema našim istraživanjima svaki broj časopisa “PROZORI&VRATA”, koji se distribuira na 5.000 adresa, dospe u ruke preko 30.000 čitalaca, a mesečno nas preko našeg portala www.prozorivrata.com čita preko 30.000 posetilaca. Časopis izlazi 4 puta godišnje. Preko Pošte Srbije distribuiramo ceo tiraž, dok na sajmovima Građevinarstva i Nameštaja u Beogradu, gde imamo svoj izložbeni prostor, štampamo časopis u tiražu od 6.000 primeraka, od kojeg deo dostavljamo svim izlagačima, a ostatak posetiocima na našem štandu.

Jedan smo od retkih časopisa koji ne čeka da bude kupljen, već ga besplatno dostavljamo preko Pošte Srbije na 5.000 adresa u Srbiji, Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, a ciljna grupa su nam:

- preko 1250 građevinskih firmi, više od 1200 arhitekata i projektnih biroa
- preko 1000 proizvođača PVC, ALU, DRVENE STOLARIJE i STAKALA i firmi koje se bave izradom fasada
- izvođači radova, veleprodaje građevinskog materijala
- centrale banaka, svi ovlašćeni auto saloni, hoteli i ekskluzivni restorani
- javna preduzeća u većim gradovima, javne ustanove od značaja i mnogi drugi

Časopis se još izdvaja po dimenzijama (23x31cm) i po kvalitetu štampe, gramaži papira (300g/m² korice i 115g/m² unutrašnji listovi), broj strana varira od 92 do 112, a kvalitet grafičkog dizajna i pripreme postavlja ova izdanja na jedna od vodećih, kada su u pitanju slični časopisi, dok nas tematika čini jedinstvenim u Srbiji i regionu. Ukoliko se bavite prozorima, vratima, ALU i PVC sistemima, DRVENOM STOLARIJOM, fasadama ili bravarijom na bilo koji način, prisustvo u istoimenom časopisu je logičan izbor, jer smo na jednom mestu okupili vodeća preduzeća iz ove oblasti, a ciljna grupa koja dobija časopis na adrese je pažljivo odabrana.

www.prozorivrata.com je portal časopisa “PROZORI&VRATA” gde možete pročitati stručne tekstove i listati online sva naša štampana izdanja. Časopis na ovaj način spada i u grupu WEB IZDANJA jer se nakon štampe i distribucije, objavljuje na sajtu i šalje newsletter-om na našu bazu od 30.000 email adresa u Srbiji i na oko 23.000 mail adresa u Hrvatskoj.

www.prozorivrata.com/ portal je prilagođen mobilnim telefonima i tablet uređajima,
JEDINI SMO ČASOPIS U REGIONU koji se može listati na mobilnim uređajima.

  • Statistika:
  • Datum upisa: 26.01.2016
  • Datum ažuriranja: