Časopis Podovi

Časopis Podovi

 • Adresa:
 • Filipa Višnjića 17a
 • 21000, Novi Sad
 • Telefon:
 • +381 64 6462 980
  +381 21 6333 824
 • Website:
 • https://www.podovi.org
Pošaljite upit

Časopis koji stiže na prave adrese -
Zašto nas čitaju arhitekte, investitori, podopolagači, građevinske firme...


“PODOVI - hidroizolacija&termoizolacija” je specijalizovani građevinski časopis koji se bavi, na jedan stručan način, svim vrstama podova i podnih obloga, hidroizolacijom, termoizolacijom, kao i enterijerom i dizajnom. Kvalitetan tekstualni sadržaj, koji časopis pruža, potpisuju stručnjaci iz nekoliko oblasti koje časopis prati. Veliko interesovanje čitalaca konstantno raste, a naša misija je da plasiramo informacije od značaja arhitektama, projektnim biroima, investitorima, građevinskim firmama, izvođačima radova , podopolagačima, gradskim funkcionerima, ustanovama od javnog značaja, menadžerima kompanija, trgovcima, prehrambenoj industriji (mesnoj, konditorskoj, pekarskoj, proizvođačima alkoholnih i bezalkoholnih pića...), svakom ovlašćenom auto salonu u Srbiji, svim centralama banaka, hotelima i ugostiteljskim objektima u većim gradovima i turističkim centrima...

PODOVI postoje već 8 godina, a od 2015, zbog velikog interesovanja, časopis stiže i na adrese u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini. Jedan smo od retkih časopisa koji ne čeka da bude kupljen. Specifičan način distribucije omogućava nam da budemo u rukama daleko brojnije čitalačke publike od štampanog tiraža i po tome se izdvajamo od sličnih glasila. Prema našim istraživanjima svaki broj časopisa “PODOVI - hidroizolacija&termoizolacija”, koji se distribuira na 5.000 adresa, dospe u ruke preko 35.000 čitalaca, a mesečno nas preko našeg portala www.podovi.org čita preko 30.000 posetilaca. Časopis izlazi 4 puta godišnje. Preko Pošte Srbije distribuiramo ceo tiraž, dok na sajmovima Građevinarstva i Nameštaja u Beogradu, gde imamo svoj izložbeni prostor, štampamo časopis u tiražu od 6.000 primeraka, od kojeg deo dostavljamo svim izlagačima, a ostatak posetiocima na našem štandu.

Časopis se još izdvaja po dimenzijama (23x31cm) i po kvalitetu štampe, gramaži papira (300g/m² korice i 115g/m² unutrašnji listovi), broj strana varira od 100 do 112, a kvalitet grafičkog dizajna i pripreme postavlja ova izdanja na jedna od vodećih, kada su u pitanju slični časopisi, dok nas tematika čini jedinstvenim u Srbiji i regionu. Ukoliko se bavite podovima, hidro ili termoizolacijom na bilo koji način, prisustvo u istoimenom časopisu je logičan izbor, jer smo na jednom mestu okupili vodeća preduzeća iz ove oblasti, a ciljna grupa koja dobija časopis na adrese je pažljivo odabrana.

www.podovi.org/ je portal časopisa “PODOVI - hidroizolacija&termoizolacija” gde možete pročitati stručne tekstove i listati online sva naša štampana izdanja. Časopis na ovaj način spada i u grupu WEB IZDANJA jer se nakon štampe i distribucije, objavljuje na sajtu i šalje newsletter-om na našu bazu od 30.000 email adresa u Srbiji i na oko 23.000 email adresa u Hrvatskoj. U ovom momentu na sajt www.podovi.org ulazi mesečno preko 35.000 potecijalnih kupaca Vaših proizvoda i korisnika Vaših usluga, od čega skoro 90% posetilaca dolazi preko pretraživača, što govori dovoljno o našoj visokoj poziciji na google-u.

www.podovi.org/ portal je prilagođen mobilnim telefonima i tablet uređajima,
JEDINI SMO ČASOPIS U REGIONU koji se može listati na mobilnim uređajima.

 • Statistika:
 • Datum upisa: 26.01.2016
 • Datum ažuriranja: