Ambasada Argentine

Ambasada Argentine

Pošaljite upit

Dobrodosli na veb-sajt Ambasade Argentine u Beogradu.

Moja zelja i osoblja ove ambasade je da ovo bude jedan otvoreni kanal za pruzanje korisnih informacija o nasoj zemlji, kao i da bude sredstvo zblizavanja argentinske zajednice u Srbiji.

U najvaznijim odeljcima mozete pronaci informaciju o vaznim aspektima saradnje izmedju Argentine i Srbije, narocito u vezi sa trgovinskom promocijom, kulturnom i edukativnom promocijom, i turistickom promocijom, sto ce omoguciti pristup opstim i aktualizovanim informacijama o nasoj zemlji dostupnim preko nacionalnih institucija , i turisticke informacije.

Posebno, u odeljku konzularna pomoc, videcete koji se postupci mogu realizovati preko Konzularnog odeljenja ove ambasade, iako nas mozete kontaktirati kako biste detaljnije izneli svoj upit.

Takodje, hteo bih da kazem da prolazimo kroz vazne trenutke i velike promene koje cine priliku da se istraje na putu izgradnje, sa dostojnim postovanjem ljudskih prava kao osnovnim elementom za razvoj jedne zemlje, cineci napor za inkluziju koju svi zasluzuju pred buducnoscu saradnje i mira sa svim zemljama.

Zelim, konacno, da izrazim svoju zahvalnost svima onima koji svakodnevno doprinose jacanju prijateljskih veza izmedju dve zemlje, u svim oblastima, priblizavajuci se 85. godisnjici istih i spremnost na saradnju, zajedno sa sluzbenicima i sredstvima ambasade u mojoj nadleznosti, radi nastavka ucvrscenja nase buducnosti i jacanja demokratije.

Srdacno,

Rikardo Fernandes
ambasador

AMBASADA REPUBLIKE ARGENTINE U SRBIJI
Knez Mihailova 24/I, Beograd

Telefoni:

011 2623 569

011 2623 751

011 2622 541

Fax: 011 2622 630

www.eserb.mrecic.gov.ar

eserb@mrecic.gov.ar

Dezurni tel. (samo za hitne slucajeve): 063 377 197

Radno vreme (sa strankama): ponedeljak - petak od 08:30 h do 14:30 h.

  • Statistika:
  • Datum upisa: 29.05.2009
  • Datum ažuriranja: