Spy agent TR

Spy agent TR

Pošaljite upit

Spy agent Špijunska oprema je kompanija koja posluje već duže od 10 godina. Bavi se distribucijom najnovijih uređaja iz oblasti praćenja, bezbednosti ljudie i špijunaže. Poseduje veliki izbor špijunske opreme po vrlo povoljnim cenama.

O kompaniji Spy agent

Vrši se prodaja isključivo novih i testiranih uređaja, svaki uređaj pre puštanje u promet prolazi test rada u realnim uslovima eksploatacije kako bismo našim kupcima obezbedili najbolje uređaja po prihvatljivim cenama. Prodaje se špijunska oprema nove generacije a u ponudi između ostalog se nalaze prisluškivači, špijunske kamere, bubice, ometači, uređaji za GPS praćenje, snimači razgovora, detektori prislušnih uređaja i bubica... Svi uređaji prošli su kontrolu kvaliteta prema tačno utvrđenoj proceduri i test tehničke ispravnosti i kvaliteta koji moraju da zadovolje.

Koja špijunska oprema postoji

Postoji veliki izbor špijunske opreme ali nije svaki uređaj odgovarajući za svakog, treba napraviti pametan izbor jer se i za manje novca može dobiti uređaj koji odlično obavlja posao.
Među uređajima su najtraženiji prisluškivači . U zavisnosti od modela, može se vršiti prisluškivanje bez ograničenja u dometu a prisluškivanje se vrši u realnom vremenu. Pored toga postoje uređaji koji se ostave i koji snimaju na svoju memoriju pa se kasnije preslušavaju. Naravno postoji mnoštvo modela i treba odabrati pravi.

Postoje i špijunske kamere u raznim oblicima i kamuflaže tako da ih možete koristiti i za audio vide nadzor tokom poslovnih sastanaka, u kancelariji, stanu, za kontrolu dece, zaposlenih i slično.

Naš asortiman se uvek obnavlja i ažurira kak bismo ispratili trendove i obezbedili najnovije modele špijunske opreme.Uz svaki proizvod dobija se garancija, uz detaljno uputstvo o korišćenju proizvoda.

Uvek nas možete posetiti uz obavezno zakazivanje najmanje sat vremena ranije, kako bismo svakome obezbedili potpuni mir i našu potpunu pažnju. Nalazimo se na Voždovcu, na adresi Kružni put voždovački 123, a takođe nudimo mogućnost slanja robe putem kurirskih službi.

www.spijunskaoprema.org

  • Statistika:
  • Datum upisa: 16.01.2020
  • Datum ažuriranja: