tara-apartmani.com

tara-apartmani.com

Pošaljite upit
Zaovinsko jezero
Apartman Planinski kutak
Nacionalni park Tara
Planinska kuca Tara
Planina Tara- panorama

www.tara-apartmani.com

Tara-apartmani.com je websajt gde se nalaze apartmani, sobe i vikendice za izdavanje u na planini Tari. Ovo je upravo portal koji treba da pomogne turistima kao i svim ostalim ljudima u pokretu da na lak i jednostavan način pronađu sve informacije vezane za planinu Taru.
Gostima se se nude raznovrsne usluge hotelskog smeštaja, zatim smeštaja u manjim vilama, pansionima, kao i raznovrstan privatni smeštaj sa svim pratećim sadržajima. Otvoreni sportski tereni, šetno-biciklističke staze, obilje prirode, kvalitetni restorani, urođeno gostoprimstvo ljudi, sve to će učiniti da Taru doživite na najlepši mogući način.
Tara raspolaže prirodnim i ambijentalnim vrednostima koje po svom kvalitetu daju ovom prostoru posebnu draž. Područje takođe predstavlja prirodnu celinu izuzetnog značaja sa ekosistemima i predelima posebne vrednosti, koja se odlikuje prisustvom kuriozitetnih, reliktnih i endemičnih primeraka biljnog i životinjskog sveta, što je imalo i presudnu ulogu prilikom proglašenja Tare za Nacionalni park.
Ako vodite zdrav i aktivan život, ako želite aktivan odmor u prirodi, planina Tara je pravo mesto za Vas.

www.tara-apartmani.com

  • Statistika:
  • Datum upisa: 27.12.2011
  • Datum ažuriranja: