Pronet Turs - Autobuske karte

Pronet Turs - Autobuske karte

Pošaljite upit

Pronet turs je firma koja svim pasioniranim ljubiteljima putovanja nudi mogućnost rezervacije i kupovine autobuskih karata za veliki broj evropskih gradova. Ukoliko ste i vi jedan od onih ljudi koji bi zarad putovanja na stranu ostavili neka druga zadovoljstva onda ste do sada sigurno čuli za naš sajt Autobuski prevoz, na kojem možete pronaći sijaset korisnih informacija kada je putovanje autobusom u gradove po Evropi u pitanju.

Ukoliko ipak niste čuli, treba da znate da postojimo dugih 10 godina i da iza sebe imamo mnogo zadovoljnih korisnika. O ozbiljnosti onog čime se bavimo, osim pozamašnog iskustva, govori i činjenica da sarađujemo sa 12 najvećih autobuskih prevoznika iz Srbije, a samim tim svojim korisnicima nudimo najpovoljnije cene autobuskih karata na tržištu.

Naša ekspozitura se nalazi u TC Balkanska, u Balkanskoj ulici broj 35-39 gde svakog radnog dana od 8 do 20h i vikendom od 8 do 15h možete doći i dobiti sve potrebne informacije vezane za autobuski prevoz iz Srbije ka čak 20 evropskih zemalja i preko 130 gradova. Za sve one koji u nedostatku vremena ne mogu da dođu tu su naši ljubazni operateri koji će vas putem telefona obavestiti o polasku, načinima rezervacije i kupovine autobuskih karata. A ako ste već iskusan putnik vašu kartu za autobus možete naručiti i online, pa ćemo je dostaviti na vašu adresu putem brze pošte, a vi možete izvršiti plaćanje pouzećem ili elektronski, uz potpunu sigurnost vaše transakcije.

Uverite se da je moguće putovati udobrno, sigurno i brzo, a sve to po odličnom odnosu cene i kvaliteta. Vaše je da se odlučite za destinaciju, a za sve ostalo ćemo se mi pobrinuti. Naš broj je uvek dostupan za vas, pozovite nas i rešićemo sve vaše nedoumice i pitanja vezana za autobuski prevoz putnika ka evropskim gradovima.

  • Statistika:
  • Datum upisa: 03.06.2019
  • Datum ažuriranja: