Kuda Večeras

Kuda Večeras

Pošaljite upit

Servis za rezervacije www.kudaveceras.rs osnovan je u Septembru 2015. godine od strane grupe beograđana sa velikim iskustvom u prodaji, internet marketing i organizaciji događaja.

Cilj nam je da sasvim besplatno informišemo naše klijente o večernjim događanjima u Beogradu i ponudimo im jednostavan i siguran servis preko koga mogu da rezervišu svoje mesto u bilo kojem klubu, na splavu, u kafani, itd. Naš slogan je – Rezervacije su obavezne ali besplatne.

Naša vizija je:
- Postati liderski servis za rezervacije noćnog života Beograda.
Pored ljudi koji žive u Beogradu, posebno želimo da animiramo strance da posete prestoni grad Republike Srbije i organizujemo im provod koji će preporučivati. Poseban doprinos želimo da damo poboljšanju imidza Beograda kao svetske metropole.

Naša misija je:
- Poboljšati kvalitet zabave i zivota u Beogradu kroz pružanje:
1) velikog broja mogućnosti za izlazak,
2) besplatni i sigurni servis za rezervacije i
3) promociju noćnog života u Beogradu u zemlji i inostranstvu.

Želimo da postanemo sinonim sigurnosti, t.j. da kada rezervišete vaše mesto, znate da je to mesto samo vaše.

Posao ćemo raditi savesno i odgovorno, i u skladu sa potrebama naših klijenata iz zemlje i inostranstva. Biće nam posebno zadovoljstvo da strancima približimo duh Beograda i potstaknemo ih da nas posete.
"Beograd je uvek bio, jeste i biće otvoren grad za goste i davao im je ono najbolje što može da ponudi. Biti Beograđanin znači davati gostima ono najvrednije, na domaćinski načini okupati ih pažnjom"

  • Statistika:
  • Datum upisa: 09.10.2015
  • Datum ažuriranja: