GMT Company d.o.o.

GMT Company d.o.o.

 • Adresa:
 • Doris Lesing 5
 • 11210, Beograd
 • Telefon:
 • +381 11 331 83 31
  +381 11 630 19 39
  +381 11 331 96 47
  +381 11 630 26 54
  +381 65 331 96 47
 • Radno vreme:
 • 08-17h
 • Website:
 • https://gmt.rs
Pošaljite upit

Pokrivamo oblast digitalne štampe na tekstilu- sublimacione štampe.

U ponudi imamo:


Zastave: Izradjujemo zastave svih vrsta i veličina ,kako za spoljašnju tako i za unutrašnju upotrebu (zastave Srbije,Stranih zemalja,zastave organizacija,navijačke zastave,stranačke,stone zastave,Unutrašnje kancelarijske,svečane zastave,pukovske zastave,auto zastave,beach flag,zastave visilice...itd). Posedujemo pripreme za zastave svih stranih zemalja,a sa svojim dizajin timom u mogućnosti smo da izradimo i dizajin za Vašu kompaniju ili organizaciju. Sve zastave možete izraditi u željenim dimenzijama i kačenju po načinu njene prirpeme.

Prateća oprema:Uz zastave kod nas možete kupiti i opremu tj.jarbole,kancelarijska postolja,stalak za zastavu,fasadne nosače,koplja za zastave,uramljene grbove...i dr.

Textile print: Bavimo se i izradom reklamnog –promotivnog tekstilnog materijala u šta ubrajamo: promotivne tekstilne torbe,promotivne kecelje,reklamne ešarpe,šalove,reklamne majice,krpice za naočare ,reklamne jastučiće,reklamne marame,promotivne rančeve..idr.

Scenska grafika: pozorišta, televizijske studije i druge manifestacije na specijalnim materijalima pogodnim za direktno osvetljenje i prosvetljenje bez refleksije. Print se postavlja na kulise ili rikvande.

Tende: štampa direktno na materijalu pripremnljenom za tu amenu,otporan na uv zračenje i poseduje sertifikat o wodonepropusnosti.

Šatori i suncobrani:Radimo digitalnu štampu i šivenje suncobrana i šatora. Kod nas možete poručiti brendirane suncobrane i šatore ,a možete raditi i rebrending postojećih (skidanje starog platna i štampa novog printa). Uz šatore naravno možete uraditi i brendirane rediteljske stolice i ležaljke ,brendirane stoljnjake ,brendirane podmetače za stolice ili klupe ,brendirane tende za bašte i terase..idr.

Mobilni marketing (displays): reklamni tekstilni sistemi veoma jedinstveni na našem tržištu.Izbor više modela tekstilnih displeja: Displej Talas,Luk,Ravan,Samostojeći displeji Kobra -Trougao,Viseći displeji Krug-Trougao,tekstilni Backdrop,Tekstilni Backwall,Tekstilni paravani.

Dekoracija nameštaja :U ponudi naših proizvoda možete naći sve vrste zavesa sa štampom u puno koloru (trakaste zavese,rolo zavese,klasik zavese). Kada je u pitanju dekoracija nameštaja možemo Vam ponuditi lazy bag u željenom printu,poliuretanske kocke za sedenje,taburiće,podmetače za stolice ,podmetače za klupe.

Tekstilni Aluminijumski Frame -Led Box sistemi : tekstilne svetleće reklame,napravljene od aluminijumskog rama dubine (15mm,80mm ili 120mm).Na njih se montira odštampano platno sa našivenom silikonskom trakom ,za lakšu montažu i demontažu.Mogu biti jednostrane,dvostrane ,prosvetljene ili ne prosvetljene.Led box reklame us veoma lake za korišćenje,i nose različite nazive kao:lightbox,svetleća tekstilna reklama,led box,prosvetljini ramovi,itd.Mogu se kačiti na zid ili da stoje na podu.

Opremanje sajmova: Opremanje sajamskih štandova sa svim potrebnim reklamnim elementima kao sto su promo pult, rollup, backdrop, display wall i dr.

Radno vreme: 8:00-17:00
Subotom: 8:00-13:00
Nedelja:ne radimo
Web: gmt.rs, zastave.rs
Email: office@gmt.rs

 • Statistika:
 • Datum upisa: 20.03.2006
 • Datum ažuriranja: