Aromax

Aromax

Pošaljite upit

Aromax KD Beograd je kompanija koja se bavi prodajom i rentiranjem dispenzera za osveženje i aromatizaciju poslovnih prostora. Generalni smo zastupnici kompanija California Scents professional, Naturex i Fre pro.

californiascentsprofessional.com/
www.naturex.ca/
www.fre-pro.com/


Ove kompanije su lideri u svetu po proizvodnji i distribuciji osveživača, koji se masovno koriste po poslovnim i stambenim prostorima širom sveta.

Naši aparati i dispenzeri rade po principu ispuštanja suvog vazduha, nastalog kao posledica isušivanja filtera utopljenih u najfinije esencije i eterična ulja. U prostor se dakle ispušta suv, hladan, bešuman, mirisan vazduh i svežina. Danas to predstavlja najbezbedniji način osveženja prostora, bez upotrebe raspršivača tečnosti, sprejeva, aerosoli, paljenja štapića i dimljenja, curenja…itd.

Ideja je da vaša kompanija postane uočljiva i posebna po imidžu, a na osnovu predivnih aroma iz naše palete osveživača prostora.

Nedavna istraživanja su zaključila da će klijenti i kupci duže ostati u prostorima u kojima je prisutan prijatan miris, i da će imati pozitivnu percepciju o proizvodu, što će olakšati kupovinu te usluge ili proizvoda.

Naša eterična ulja su dobijena u procesu destilacije izcveta, lista ili korena biljke, i sva ulja imaju poreklo isključivo iz prirode. Ekološkog su i organskog porekla, dakle bezbedna su za korisćenje. Prilikom svakog uvoza obavljaju se provere i u našim, domaćim, laboratorijama, pored već dobijenih sertifikata i dozvola koje posedujemo, od svetski priznatih ustanova i asocijacija.

Prednost osveživača koji rade na principu eteričnih ulja, je da oni ubijaju neprijatne mirise (duvana, toaleta, prljavih prostorija, ustajalih), dok ih drugi osveživači samo zamaskiraju.

Prijatni mirisi pozitivno utiču na raspoloženje svakog čoveka, tako i radnika, njegovu motivaciju i radni učinak.

Zanimljivost:
Da li ste čuli za MIRISNI MARKETING (olfaktorni marketing)?

MM predstavlja upotrebu mirisa u poslovne svrhe, i to u cilju poboljšavanja iskustva ili promene raspoloženja kupaca i zaposlenih. Naučnici su dokazali da mirisi presudno utiču na duži ostanak u prodavnicama ili restoranima (hotelima). S druge strane neprijatni mirisi imaju negativan efekat na kupce. (Primer: Prodavnice hrane za kućne ljubimce su prostori gde se statistički najkraće boravi. Kao sušta suprotnost, pokušajte da udjete u pekaru i ne kupite ništa).

www.aromax-pro.com
www.facebook.com/Aromaxpro
www.ishop/frepro

  • Statistika:
  • Datum upisa: 10.12.2015
  • Datum ažuriranja: