prethodna
Studio Zoom
Studio Zoom

Tehnomag NS d.o.o.

Tehnomag NS d.o.o.

Pošaljite upit

Preduzeće Tehnomag NS d.o.o. Novi Sad osnovano je 18.01.1991. godine. Od svog osnivanja pa do danas, preduzeće je znatno proširilo svoju delatnost i razvilo se u tržišnog lidera u proizvodnji hidrantne i vratrogasne opreme i drugih metalnih proizvoda. Osim toga, preduzeće pruža visok nivo usluga projektovanja i izvođenja radova u mašinstvu i građevinarstvu.

Tehnomag NS raspolaže sopstvenom alatnicom, livnicom, mašinskom obradom, montažom, radionicom i magacinskim prostorom koji pokrivaju površinu od preko 1000 m².

Preduzeće svojim radom ostvaruje izvoz proizvoda u Nemačku, Italiju i zemlje bivše Jugoslavije. Porast izvoza je posledica visokog kvaliteta proizvoda i stalnog unapređenja i ulaganja u tehnologiju koja se koristi u proizvodnji.

Najvažnije nam je zadovoljstvo naših korisnika, a dugogodišnja saradnja sa njima najveća je potvrda našeg uspeha.

Tehnomag NS d.o.o. proizvodi i nudi sledeće grupe proizvoda:

Vatrogasna oprema i zalivni sistemi: brzo rastavljive vatrogasne spojke (Storz) – stabilna spojka, usisna spojka, potisna spojka, slepa spojka, prelazna spojka; mlaznice; kosi ventil; ključevi za hidrante i spojke; usisno i potisno crevo; usisna korpa; obrtna spojka; nepovratni ventil; nadzemni hidrant; hidrantski nastavak; hidrantni orman; nosač sa rasprskivačem za zalivanje;

Mašine i uređaji za preradu voća: hidraulična presa za ceđenje voćnih sokova, pasterizator za sokove, punilica pasterizovanog soka, pneumatska čepilica za flaširanje sa krunastim zatvaračima, trakasti transporter za doziranje voća u mlin, separator za koštunjavo voće, mašina za iskoštavanje jezgra lešnika i oraha – krckalica za voće, mašina za iskoštavanje voća

Ostali proizvodi: lift šarke za hladnjače, hvatači varnica, kućišta gasnog regulatora, kućišta transportnih valjaka i drugo.

Tehnomag NS nudi veliki broj usluga svojim kupcima. Pojedinačan pristup uslugama omogućava ispunjenje svih posebnih zahteva u rešavanju specifičnih problema kupaca, pri tom zadovoljavajući najviše kriterijume kvaliteta i pouzdanosti usluge.

Tehnomag NS ima licencu za projektovanje i izvođenje radova, ali i dugogodišnje iskustvo u projektovanju pre svega termo-tehničkih instalacija. Zahvaljujući visoko stručnim kadrovima, njihovom znanju i iskustvu, Tehnomag NS iza sebe ima na desetine uspešnih projekata.

Vršimo sledeće vrste usluga:
- uslužno livenje
- projektovanje i izvođenje radova u mašinstvu:
- projektovanje termo-tehničkih instalacija
- prodaja i ugradnja toplotnih pumpi

  • Statistika:
  • Datum upisa: 18.06.2015
  • Datum ažuriranja: 19.05.2020