Tehnomag NS d.o.o.

Tehnomag NS d.o.o.

Pošaljite upit

Preduzeće Tehnomag NS d.o.o. Novi Sad osnovano je 18.01.1991. godine. Od svog osnivanja pa do danas, preduzeće je znatno proširilo svoju delatnost i razvilo se u tržišnog lidera u proizvodnji hidrantne i vratrogasne opreme i drugih metalnih proizvoda. Osim toga, preduzeće pruža visok nivo usluga projektovanja i izvođenja radova u mašinstvu i građevinarstvu.

Tehnomag NS raspolaže sopstvenom alatnicom, livnicom, mašinskom obradom, montažom, radionicom i magacinskim prostorom koji pokrivaju površinu od preko 1000 m².

Preduzeće svojim radom ostvaruje izvoz proizvoda u Nemačku, Italiju i zemlje bivše Jugoslavije. Porast izvoza je posledica visokog kvaliteta proizvoda i stalnog unapređenja i ulaganja u tehnologiju koja se koristi u proizvodnji.

Najvažnije nam je zadovoljstvo naših korisnika, a dugogodišnja saradnja sa njima najveća je potvrda našeg uspeha.

Tehnomag NS d.o.o. proizvodi i nudi sledeće grupe proizvoda:

Vatrogasna oprema i zalivni sistemi: brzo rastavljive vatrogasne spojke (Storz) – stabilna spojka, usisna spojka, potisna spojka, slepa spojka, prelazna spojka; mlaznice; kosi ventil; ključevi za hidrante i spojke; usisno i potisno crevo; usisna korpa; obrtna spojka; nepovratni ventil; nadzemni hidrant; hidrantski nastavak; hidrantni orman; nosač sa rasprskivačem za zalivanje;

Mašine i uređaji za preradu voća: hidraulična presa za ceđenje voćnih sokova, pasterizator za sokove, punilica pasterizovanog soka, pneumatska čepilica za flaširanje sa krunastim zatvaračima, trakasti transporter za doziranje voća u mlin, separator za koštunjavo voće, mašina za iskoštavanje jezgra lešnika i oraha – krckalica za voće, mašina za iskoštavanje voća

Ostali proizvodi: lift šarke za hladnjače, hvatači varnica, kućišta gasnog regulatora, kućišta transportnih valjaka i drugo.

Tehnomag NS nudi veliki broj usluga svojim kupcima. Pojedinačan pristup uslugama omogućava ispunjenje svih posebnih zahteva u rešavanju specifičnih problema kupaca, pri tom zadovoljavajući najviše kriterijume kvaliteta i pouzdanosti usluge.

Tehnomag NS ima licencu za projektovanje i izvođenje radova, ali i dugogodišnje iskustvo u projektovanju pre svega termo-tehničkih instalacija. Zahvaljujući visoko stručnim kadrovima, njihovom znanju i iskustvu, Tehnomag NS iza sebe ima na desetine uspešnih projekata.

Vršimo sledeće vrste usluga:
- uslužno livenje
- projektovanje i izvođenje radova u mašinstvu:
- projektovanje termo-tehničkih instalacija
- prodaja i ugradnja toplotnih pumpi

  • Statistika:
  • Datum upisa: 18.06.2015
  • Datum ažuriranja: