Otkup vozila

Otkup vozila

Pošaljite upit
Otkup vozila
Otkup vozila
Otkup vozila
Otkup vozila
Otkup vozila
Otkup vozila
Otkup vozila
Otkup vozila
Otkup vozila
Otkup vozila
Otkup vozila
Otkup vozila

Otkup vozila po odličnim cenama, plaćanje istog dana i u kešu samo preko naše agencije! Otkupljujemo kako nova tako i polovna vozila svih tipova i voznog stanja. Potreban vam je pouzdan partner koji če vam sigurno isplatiti dogovrenu cifru? Stigli ste na pravo mesto.

Imate automobil, kamion, kombi, pikap, ili neko drugo motorno vozilo koje želite da prodate. Javite nam se a mi ćemo vam ponuditi da u najkraćem roku otkupimo vaše vozilo. Poslujemo dugi niz godina, iza nas stoji znanje i iskustvo. Poverenje svojih klijenata stekli smo zato što se uvek držimo dogovora i obećanja. Tokom godina vozila se pohabaju istroše i potrebno vam je novo, ali nemate dovoljno novca. Tu na scenu stupamo mi jer kada nama prodate vozilo uz manju doplatu moćićete sebe da počastite upravo vozilom kakvo vam treba. Nama su interesantna i vozila koja nisu u voznom stanju. Tako da kada stupite u kontakt sa nekim od naših agenata ne ustežite se da nam kažete u kom je stanju vozilo. Mi ne pravimo razliku, jer otkupljujemo kako nova, tako i polovna i havarisana vozila. Sve rešavamo brzo i lako, jer nam je princip poslovanja kranje jednostavan.

Potrebno je samo da nas pozovete telefonom ili kontaktirate mailom kako bi sa našim agentima ugovorili besplatnu procenu. U zavisnosti od toga gde živite, naši agenti se na vađoj adresi mogu pojaviti i za manje od sat vremena nakon poziva. No, ne dajte da vas ovo obeshrabri. Mi ćemo doći kod vas u kom god gradu Srbije živeli. Dakle, poslujemo kako u Beogradu i okolini tako i u Subotici, Čačku, Nišu, kraljevu, Zaječaru...Ne zanima nas koliko je kilometara prešao vaš kamion, kombi ili vespa. Nije bitno ni da li vozilo ima važeću registraciju, da li mu fali neki deo, da li ima sva četiri točka. Ne ulazimo ni u to da li je dizel ili benzinac, da li radi na plin ili ne, da li je vozilo pretrpelo oštećenja u sudaru ili poplavu ili požaru. Važno je samo da vi imate dobru volju da ga prodate, a mi garantujemo da imamo dobru volju da ga od vas otkupimo. Naši agenti po dolasku na vašu adresu vrše procenu vrednosti samog vozila i na licu mesta su spremni ne samo da vam daju ponudu već i da vozilo plate a zatim ga i odvezu.

Ukoliko vam je prodaja hitna, možete da nas pozovete u blo koje doba dana i bilo kog dana u nedelji jer radimo 24/7! Nećemo vas pitati koji je razlog vaše prodaje, bilo da ste već nabavili novo vozilo, ili vam treba novac za novu kupovinu ili za sasvim nešto drugo. To je samo vaša lična stvar, a naša je da vam pružimo kvalitetnu uslugu. Ne biramo ni kad je kategorija vozila kog želite da se rešite u pitanju. Otkupljujemo limuzine, karavane,kabrio, mini buseve, vozila sa prikolicom ili bez, nekom pratećom opremom ili bez iste. Ono što je zaista bitno je samo vaša želja da unovčite četvorotočkaša koji vam više nije potreban. Pomenuli smo da ćete biti isplaćeni u govotom novcu, ali ako prodajete vozila u ime firme ili nekog drugog pravnog lica, novčana transakcija se može izvršiti i preko računa. Naša kompanija je registrovana i posluje potpuno transparentno već dugi niz godina, što klijentima uliva dodatnu sigurnost.

Pitajte nas za savet, okrenite naš telefon i rešite se starudije koja vam smeta u dvorištu ili garaži. Možemo da otkupimo čak i vaše gume, bilo nove bilo polovne, a radimo i otkup novih i polovnih alufelni. Dobićete sve na jednom mestu, samo jednim telefonskim pozivom ili slanjem upita na mail. Nemojte da gubite svoje dragoceno vreme čekajući da se neko javi na vaš oglas, da sa nekim danima pregovarate i ugovarate a da na kraju ne završite posao. Takođe, sumnjamo da imate želju da vreme provodite na autopijacama i auto-otpadima nadajući se pravom kupcu. Preuzimite stvar u svoje ruke na bezbedniji i profitabilniji način. Mi smo vaš idealan kupac, onaj koji će vam doći na vrata sa novcem u rukama, bez pogađanja, cenkanja i odugovlačenja isplate. Pozovite i proverite zašto smo neprevaziđeni u ovom poslu!

Pratite nas na društvenim mrežama:
Google Plus plus.google.com/+Otkupautomobilabeograd001/posts

  • Statistika:
  • Datum upisa: 26.11.2014
  • Datum ažuriranja: