Otkup automobila

Otkup automobila

Pošaljite upit
Otkup automobila
Otkup automobila
Otkup automobila
Otkup automobila
Otkup automobila
Otkup automobila
Otkup automobila
Otkup automobila
Otkup automobila
Otkup automobila

Otkup automobila, brzo, jednostavno sa plaćanjem u kešu na licu mesta. Sve to ćete dobiti na jednom mestu- kod nas! Uštedite sebi vreme, obratite nam se a mi ćemo vam pomoći da što brže i lakše dođete do novca za svoje vozilo! Pomislite koliko će vam samo vremena oduzeti dok pregledate sve sajtove, prođete sve oglase i auto-pijace dok ne dobijete najbolju ponudu? Previše, a zasigurno nemate vremena za gubljenje.Zato smo mi tu, da vam olakašamo i pojednostavimo život.

Otkupljujemo sve vrste automobila bez obzira na godište, stanje i marku. Novi ili polovni, vaši automobili su naša briga. Dolazimo na vašu adresu, plaćamo vam odmah i preuzimamo auto. Ne morate da razmišljate o transportu jer to je u našoj dužnosti. Možda imate auto koji želite da zamenite novijim modelom ili vam se stari pokvario do tačke kada ga ne vredi popravljati. Delovi su skupi, a trajanje takvog automobila neizvesno. Javite nam se, daćemo vam odličnu ponudu već danas. U slučaju da vaše vozilo ije registrovano, ne brinite, nama su potrebna i takva vozila. Imate oldtajmer? I to nas zanima. Posedujete vozilo koje je havarisano, bilo u udesu bilo usled neke prirodne katastrofe, eksplozije motora i slično? Tu smo i za otkup takvih vozila. Možemo vam ponuditi i otkup felni, kako novih tako i polovnih. Otkupljujemo i vaše nove i polovne gume.

Možete da nam se javite koliko danas kako bismo zakazali besplatnu procenu vašeg vozila. Ukoliko ste u Beogradu ili okolini, naši agenti ogu stići na vašu adresu samo sat vremena nakon poziva. Pri proceni automobila ne gledamo godište automobila, pređenu kilometražu, stanje motora. Takođe nam nije bitno ni da li ide na plin ili benzin, da li je dizelaš, da li je vozilo havarisano, novo, uvezeno iz inostranstva, ima li ABS, ESP... Nama treba vaš auto a vama novac. Ono što nas izdvaja od drugih je i to što nam nije bitno u kom delu zemlje živite. Bavimo se otkupom vozila ne samo na teritoriji Beograda, već i ostalih gradova poput Niša, Čačka, Požarevca, Novog Sada, Subotice...

Cene su više nego realne, jer za manje od naše minimalne bi značilo da prodajete bicikl, a ne motorizovano vozilo. Kada je u pitanju maksimalna cene koju smo voljni da ponudimo i platimo, dovoljno je ako vam kažemo da ćete s tim novcem komotno moći da priuštite sebi jedno novo vozilo. Pored otkupa automobila, zainteresovani smo i za ostala motorizovana vozila koja nam možete ponuditi, a tu spadaju: motori, vespe, kamioni, kombiji i karavani.

Radimo non-stop, tako da nas možete pozvati u bilo koje doba dana i bilo kog dana u sedmici. Vremenski uslovi, kiša, sneg, udaljenost vašeg prebivališta, sve su to za nas sitnice. Važno je da ste vi odlučili da prodate svoj automobil, a mi da ga kupimo. Sve ostalo je stvar našeg dogovora. Kako smo već istakli plaćamo vam u keđu, istog dana, ali ukoliko prodaju vršite na ime firme ili nekog drugog pravnog lica, možemo izvršiti uplatu i na račun.

Dobro poznavanje tržišta nam je omogućilo da angažujemo ekspertni i ekspeditivan tim agenata koji će vam otkloniti svaku nedoumicu. Tu su da vam daju savet i odgovore na sva pitanja. Kao naš klijent imaćete profesionalan tretman koji ćete dugo pamtiti. Jednostavno, uživamo u svom poslu, a naši klijenti to mogu da osete i zato nas neretko preporučuju svojim prijateljima i rođacima. Ne moramo da plaćamo reklamu jer nam je takva vrsta reklame najbolja. Javite nam se, uverite se da ne postoji auto koji se ne može prodati po odličnoj ceni i to za kratko vreme. Ne razmišljajte previše, ne gubite vreme i živce. Pozovite nas, a mi ćemo vam dati odličnu cenu i besprekornu uslugu, sve u rekordnom roku!

Pratite nas na društvenim mrežama:
www.facebook.com/otkupautomobilavozila
www.youtube.com/c/Otkupautomobilacom
plus.google.com/+Otkupautomobilacom/
twitter.com/otkup_vozila
www.linkedin.com/company/otkup-automobila-beograd
www.pinterest.com/banjavrujci/otkup-automobila/

  • Statistika:
  • Datum upisa: 30.12.2014
  • Datum ažuriranja: