Porsche Beograd Sever

Porsche Beograd Sever

Pošaljite upit

Novi prodajno-servisni centar za Volkswagen

Kao jedan od najvećih evropskih distributera u oblasti automobilske industrije Porsche Holding nastavlja da širi svoje prisustvo u Srbiji poštujući sve svoje vrhunske standarde uspostavljene u drugim evropskim zemljama.

Porsche Beograd Sever je novi prodajno-servisni centar za marku Volkswagen, vredan oko 7 miliona evra, koji je otvorio svoja vrata za javnost 8. januara 2008. Novoizgrađeni objekat nalazi se na beogradskoj opštini Palilula, u ulici Zrenjaninski put 11.

Počeci

Porsche Novi Beograd, ovlašćeni diler i serviser vozila marke Volkswagen, počeo je sa radom u aprilu 2004. godine. Za kratko vreme zauzeo je značajan deo tržišta.

Rad smo započeli u iznajmljenom prostoru kod Aerodroma, sa samo 15 zaposlenih.

U prethodne četiri godine, u nameri da pružimo što bolju uslugu svojim kupcima i vlasnicima Volkswagen vozila stalno smo radili na edukaciji naših zaposlenih. Novim načinom prodaje, kontinuiranim promotivnim aktivnostima i uslugama servisiranja unapredili smo prodaju Volkswagen automobila. Porsche Novi Beograd, odnosno Porsche Beograd Ada se tako svrstao među vodeće auto-kuće na našem tržištu.

Izgradnja novog prodajno-servisnog centra Porsche Beograd Sever počela je 2006. godine.

Nova kuća za Volkswagen

Porsche Beograd Sever je najmodernije opremljeni centar za prodaju i servisiranje vozila, izgrađen po visokim evropskim standardima Volkswagena i Porsche Holding grupe. Naš novi centar će osim prodaje i servisirati vozila marke Volkswagen.

Centar zauzima površinu od 20,030 m² a sama zgrada, u kojoj je predviđeno da radi oko 80 ljudi, ima 4,470 m2 ukupne površine. Ovo je najveći centar za automobile u regionu.

Prodajni salon marke Volkswagen prostire se na površini od oko 850 m². U svakom momentu na lageru će biti mesta za 150 novih vozila i još 90 mesta za lager polovnih automobila.

Novi servisni kapaciteti sa 25 dizalica obuhvataju 1.300 m², a savremena termo-lakirnica zauzima 400 m². Magacin rezervnih delova i opreme smešten je na 1.200 m² korisnog prostora. U krugu novog objekta nalazi se parking prostor za parkiranje kako novih tako i polovnih vozila.

U salonu dizajniranom u skladu sa najvišim standardima i principima marke Volkswagen, biće stalno postavljeno oko 12 automobila i 10 privrednih vozila na zasebnom izložbenom prostoru.

Weltauto

Posebna novost u okviru centra je Weltauto - zaštićena trgovačka marka u okviru Porsche Holding-a koja se bavi prometom polovnih vozila svih svetskih proizvođača. Weltauto omogućava zamenu vozila staro za novo, zamenu staro za korišćeno i daje garanciju na vozila. Da bi dobilo oznaku Weltauto, polovno vozilo mora biti provereno na više od 30 ispitnih tačaka, te mora biti tehnički i optički u dobrom stanju. Time je rizik kupovine smanjen na minimum, a kupci dobijaju i Weltauto garantni list koji važi 6 meseci od trenutka isporuke, čime su osigurani od skupih popravki najvažnijih sklopova i delova.

Takođe, Weltauto pruža jedinstvenu mogućnost na našem tržištu - zamenu kupljenog vozila u roku od 7 dana. U tom roku kupac može bez umanjenja cene zameniti kupljeno Weltauto vozilo za drugo vozilo iste ili veće vrednosti. Ovo pravo kupac može iskoristiti samo jednom, a predmetno vozilo mora biti u istom stanju kao i prilikom preuzimanja.

Kupcima je omogućena kupovina putem PORSCHE LEASING odnosno PORSCHE MOBILITY programa, uz stručne savete naših saradnika. Kupcima se nude ugovori o finansijskom i operativnom lizingu, a period otplate i rate dogovara se u skladu sa planovima i željama kupaca.

Servis

Servis je opremljen najsavremenijom opremom:

- 19 dizalica za popravku vozila vrhunskog kvaliteta, nemačkog proizvođača Maha, sa kvadratnom oplatom oko cilindra koje se nalaze i na prijemu vozila u svakom salonu;

- 6 dizalica za limarsku radionicu nemačkog proizvođjača MAHA;

- Farbarska komora i farbarski prostor kapaciteta od 400 m2, WOLF;

- 5 mesta za pripremu za farbanje;

- uređaji za limarsku radionicu Car-o-liner;

- oprema za podešavanje geometrije sistema za oslanjanje, nemačkog proizvođača Beissbarth,

- perionica Istobal sa kapacitetom od 12 automobila na sat.

U sklopu našeg centra nalazi se i tehnički pregled opremljen najsavremenijom opremom, nemačkog proizvođača MAHA.

Magacin rezervnih delova od 1,200 m2 korisnog prostora za skladištenje rezervnih delova (dva sprata), sa policama proizvođača SCHAFER.

Radno vreme:
Prodaja
:
Ponedeljak - Petak: 08:00 - 19:00 h
Subota: 09:00 - 14:00 h

Servis:
Ponedeljak - Petak: 08:00 - 16:00 h
Subota : 08:00 - 13:00 h

Magacin rezervnih delova:
Ponedeljak-Petak: 08:00 - 16:00 h
Subota: 08:00 - 13:00 h

  • Statistika:
  • Datum upisa: 30.08.2013
  • Datum ažuriranja: