Porsche Beograd Ada

Porsche Beograd Ada

Pošaljite upit

Jedan od najvećih evropskih distributera u oblasti automobilske industrije - Porsche, od avgusta 2007. godine je i u Srbiji prisutan na način koji je već standardan za Evropu.

Prodajno-servisni centar, Porsche Beograd Ada, vredan nekoliko miliona EUR, otvara svoja vrata za javnost 07.avgusta.

Počeci

Porsche Beograd, ovlašćeni diler i serviser vozila marke Audi i Seat, počeo je sa radom u aprilu 2004. godine. Za kratko vreme zauzeli smo značajan deo tržišta. U prethodne dve godine, u nameri da pružimo što bolju uslugu svojim kupcima i vlasnicima Audi i Seat vozila stalno smo radili na edukaciji naših zaposlenih. Novim načinom prodaje, kontinuiranim promotivnim aktivnostima kao i na uslugama servisiranja unapredili smo prodaju Audi i Seat automobila. Porsche Beograd se tako svrstao među vodeće auto-kuće na našem tržištu.Izgradnja novog prodajno-servisnog centra Porsche Beograd Ada počela je 2005. godine.

Nova kuća za Audi, Porsche i Seat

Porsche Beograd Ada je moderno opremljeni centar, izgrađen po visokim evropskim standardima Porsche grupe, kao i prema zahtevima svake robne marke. Naš novi centar će osim Audi i Seat, servisirati i prodavati i vozila marke Porsche.

Prodajni saloni Audi, Porsche i Seat prostiru se na površini od oko 3.000 m². Novi servisni kapaciteti sa 24 dizalica obuhvataju 2.500 m², a savremena termo-lakirnica zauzima 400 m². Magacin rezervnih delova i opreme smeštena je na 1.300 m². Parking prostor za 60 automobila nalazi se na krovu zgrade, a u okruženju novog objekta su i prostori za parkiranje novih vozila.

Nadamo se da ćemo velikom i kvalitetnom ponudom novih vozila, najnovijim mogućnostima finansiranja kupovine i najsavremenijom servisnom opremom, ispuniti njihova očekivanja i postaviti nove standarde u Srbiji.

Audi

Povećenjem prodaje od 40% u 2005. godini, Audi polako preuzima lidersku poziciju u premium klasi na našem tržištu. Svakako da će planiranim povećanjem prodaje u 2007 za novih 40% , Audi potvrditi svoj primat u premium segmentu. Osnovna prednost u odnosu na konkurenciju, pored poznatog kvaliteta automobila, je i otvaranje novog AUDI salona od oko 1000 m2.

Seat

U okviru Porsche Beograd Ada centra, otvoren je i prvi SEAT salon gde će biti izložena celokupna SEAT gama vozila. Uspeh iz 2006. godine kada je u našem objektu SEAT povećao prodaju za 118% treba da se do kraja ove godine uveća za dodatnih 32%. Sadašnji, kao i budući vlasnici SEAT vozila, više neće morati da brinu o održavanju svojih vozila jer u Porsche Beograd Ada centru sve mogu da pronađu na jednom mestu.

Porsche

Na tržištu Srbije jedini smo dileri i serviseri Porsche vozila. Porsche standard u Srbiji jednak je kao i svuda u svetu.

Servis

Servis je opremljen najsavremenijom opremom:

- 24 dizalica, vrhunskog kvaliteta, nemačkog proizvođača Maha, sa kvadratnom oplatom oko cilindra koje se nalaze i na prijemu vozila u svakom salonu, čime garantujemo svojim korisnicima maksimalnu sigurnost i brzu uslugu; Wolf komora za farbanje, šabloni za limarske radove proizvođača Car-o-liner i Selet, podešavanje geometrije sistema za oslanjanje, nemačkog proizvođača Beissbarth, perionica sa kapacitetom od 12 automobila na sat.

U sklopu našeg centra nalazi se i tehnički pregled opremljen najsavremenijom opremom, specijalno opremljen testerom za ispitivanje sile kočenja kod vozila sa pogonom na sva četiri točka.

Magacin rezervnih delova, površine 1.300 m2, je opremljen policama nemačkog proizvođača Bloom, jednog od dva najbolja proizvođača u Evropi.

Radno vreme:
Prodaja
:
Ponedeljak-Petak: 08:00 - 19:00 h
Subota: 09:00 - 14:00 h

Servis:
Ponedeljak-Petak: 08:00 - 16:00 h
Subot: 08:00 - 13:00 h

Magacin rezervnih delova:
Ponedeljak-Petak: 08:00 - 16:00 h
Subota: 08:00 - 12:00 h

  • Statistika:
  • Datum upisa: 31.08.2013
  • Datum ažuriranja: