Splav Bajka

Splav Bajka

Pošaljite upit
Splav Bajka
Splav Bajka

Splav Bajka je nastao je kao letnja varijanta kafane Bajka i restorana Bajka. Nalazi se na nekadašnjem mesti gde je bio splav Sokače - Radnička ulica, kod rukavca Ade Ciganlije.

Splav Bajka je boemsko mesto, kapaciteta 230 ljudi. Ovde nastupaju poznati bendovi i izvođači, a na otvaranju u četvtak 22.Maja nastupao je čuveni showman Nemanja Staletović zajedno sa poznatom pevačicom Aleksandrom Marjanović gde su zapalili atmosferu i dokazali zašto su im svi termini popunjeni. Samo veče posle na velikom otvaranju Bajke još veću feštu je napravio Boris Stejepanović zajedno sa pevačicom Andjelom Šćekić koji su ovaj splav pretvorili u euforičnu ludnicu. Interesantno je da Splav Bajka kao i kafana glavno bira bendove koje pevaju fenomenalne duete sa poznatim pevačem i pevačicom.

Evo kako su izgledali prvi vizuali za otvaranje Splava Bajka koje je bilo zaista spektakularno.

Ovo boemsko mesto gde se jutra spontano dočekuju, a najbolji bendovi stvaraju nezaboravne trenutke, učiniće da se osećate kao u Bajci.

Ili na Bajci da budemo precizniji :)

Brend kafane Bajka traje već godinama i splav Bajka je letnja varijanta ove poznate kafane sa Košutnjaka.

Bajka splav nudi vam fenomenalni splavarski provod koji se ne propušta.

Kapacitet splava Bajka je 230 mesta. Radno vreme Splav Bajka je od 23h do 04h. Enterijer na ovom koji je ušuškan u rukavcu Save je kafanski, sa dosta drvenarije, kariranim stolnjacima i refektorima koji osvetljavaju centar stolova na kojima obično stoji kibla sa ledom koji diskretno kupaju umerenim svetlom lica gostiju.

Sistem za ventilaciju je profesionalan pa se dim velikom brzinom izbacuje iz prostorije i stvara se anbijent u kome gosti zaista mogu da uživaju.

Zavodnički šmek i šlif splava Bajka kupiće vas na prvu. Onako bajkovito kako to samo ovaj lokal zna. Nazdravljanje uz zdravicu uz boemsko ponašanje i lumpovanje uz muzičke hitove do jutra sigurno će ostaviti predivan utisak koji se pamti na svakog gosta pojedinačno.

Bajka će vaše noći učiniti nezaboravnim a vreme će kao i uvek kada je lepo u dobrom društvu i na dobro mest proći brzo i nezaboravno.

Splav Bajka spada u kategoriju onih koji ce vam prirasti srcu i u koji ćete se uvek vraćati sa dragim osobama. Bajka je idealno mesto da upoznate pripadnika ili pripadnicu suprotnog pola jer ćete u toploj atmosfri lako šeretski početi komunikaciju.

Sistem ozvučenja je vrlo tehnički napredan tako da ćete iako je muzika glasna moci da lako pričate zbog odsustva takozvanog šuma.

Pristojne cene pića, gde flašu stranog pića možete da dobijete gotovo upola po ceni na nekim splavovima u Beogradu. Sva pića su vrlo pristupačna i budžet za Splav Bajka u Beogradu može da bude umeren.

Obzirom da Bajka radi cele godine, ono po čemu je poznata je kvalitetna i brza usluga. Profesionalno i uigrano osoblje učiniće sve da dopijete svoje piće, praćeno ledom, limunom ili nečim drugim, u što kraćem roku. Ono što je zaštitni znak kod osoblja SPlava Bajka od obezbedjenja, preko hostesa do konobara je osmeh.

Splav Bajka je idealno mesto da proslavite devojačko veče, rodjendan ili momačko veče.

Dopustite da vas Splav Bajka očara svojim šarmom.

Dobrodošli ste.

Rezervacije su obavezne ali besplatne na splavu.

Dodatne informacije
Parking - Da
Plaćanje kreditnim karticama - Da, Visa i Master card
Engleski jezik - Konobari i šankeri govore engleski jezik.

  • Statistika:
  • Datum upisa: 23.05.2019
  • Datum ažuriranja: 27.04.2021