prethodna
Splav Leto
Splav Leto
sledeća
Splav Konzulat Waterfront
Splav Konzulat Waterfront

Splav Port

Splav Port

Pošaljite upit
Splav Port
Splav Port
Splav Port
Splav Port
Splav Port
Splav Port

Splav Port upravo,na samom ušću Save u Dunav, jedan od najpopularnijih splavova u Beogradu. Na prvi pogled ostavlja bez daha. Na drugi, postajete zaljubljeni.

Splav Port by Community svojim enterijerom okuplja strogu elitu i važi za definitivno najekskluzivniji klub u Beogradu. Već nakon svoje prve sezone postao je jedan od najposećenijih i najpopularnijih klubova u prestonici. Ono što većina ljudi ne zna, jeste da je Port zapravo letnje izdanje kluba Kasine koji krasi Terazije i svojim neverovatnim ozvučenjem i rasvetom privlači prolaznike da makar na kratko uđu u njega i podele deo nesvakidašnje atmosfere.

Sa pogledom na Sabornu crkvu i Kalemegdan, Port je pravi raj kada je u pitanju letnje zadovoljstvo. Separei uz samu ivicu kluba jednim okretom glave pružaju najlepšu panoramu.

Splav Port zlatnim notama svog enterijera pruža onaj sofisticirani izgled opet savršeno pomešan sa urbanim načinom života i pravim letnjim očekivanjima kada je noćni život u pitanju. Na ovom mestu, srešćete različite modne trendove, stilove, opet sve zajedno ukombinovane u pravu harmoniju ponoćnog ludila. Bez mlađih generacija, Port neguje svoju tradiciju ozbiljnog klabing mesta, gde se neretko održavaju i privatne žurke koje obuhvataju široke krugove društva.

Što se tiče muzike, Port je poznat po dobrom ukusu za odabir izvođača, te su najpoznatiji bendovi redovna gošća na bini ovog savskog splava. Fantastični pevači i pevačice domaće muzičke scene često obeležavaju nezaboravne vikende, čineći vaš izbor baš onim pravim.

Splav Port svoja vrata otvara od ponoći pa do četiri sata ujutru, što je i više nego dovoljno da se doživi lud letnji provod uz dobru muziku i pre svega, pravu atmosferu.

Sem dobro poznatog sinonima za lepo vreme, Port je uveo i proslavu Nove godine u svoje ponude. Te ukoliko ove godine želite kvalitetan doček uz najbolje hitove, okruženi dobrom atmosferom i jakim osećanjima koja se vezuju za doživljaj ovog splava, ovaj izbor definitivno treba da uzmete u obzir. Nećete se pokajati ni vi, a ni ekipa koja je krenula za vama, verujući u isti. Uz lagano ljuljanje na reci, i svetla vatrometa iznad Beograda, dočekajte novi početak.

Zato telefone u ruke i rezervišite svoje mesto na najboljem klabing mestu u gradu, splavu Port by Community!

  • Statistika:
  • Datum upisa: 25.09.2018
  • Datum ažuriranja: 31.08.2019