prethodna
Splav Freestyler
Splav Freestyler
sledeća
Splav Hot Mess
Splav Hot Mess

Splav Kafana Uzbuna

Splav Kafana Uzbuna

Pošaljite upit
Splav Kafana Uzbuna
Splav Kafana Uzbuna
Splav Kafana Uzbuna

Popularni beogradski splav Uzbuna već nekoliko leta unazad okuplja ljubitelje dobrg kafanskog provoda koji žele da uživaju u vrelim letnim danima na reci. Na najlepšem mestu u Beogradu, na ušću Save i Dunava nalazi se splav Uzbuna.

Možete prosuditi već po samom nazivu da je provod vrhunski, enerigija vrlo pozitivna, a ljudi nasmejani. Lude žurke na kojima vas zabavljaju najtraženiji pevači su samo jedan od razloga zašto splav Uzbuna treba da bude vaš izbor.Enterijer je pravi kafanski, kao da je neka od popularnih beogradskih kafana premeštena i nalazi se na vodi. Drveni zidovi, karirani stoljnaci, visoko i nisko sedenje, sve ono što možete naći u kafani tu je za vas, samo što se sada nalazi na vodi. Ono po čemu je splav Uzbuna poseban je to što je u potpunosti zatvoren, sa izolacijom i grejanjem. Ono što je dobro za sve vas koji dolazite autom je da splav Uzbuna poseduje svoj parking tako da je vaš auto na sigurnom.

Oni koji su uživali u ovom ludom provodu na splavu Uzbuna kažu da kad se jednom ovde dođe morate se ponovo vraćati. Proverite. Uživajte u kafanskoj žurci na splavu.

Program:
www.kudaveceras.rs/splavovi-beograd/splav-kafana-uzbuna

  • Statistika:
  • Datum upisa: 18.05.2017
  • Datum ažuriranja: 19.04.2019