Restoran Sofa

Restoran Sofa

Pošaljite upit
Restoran Sofa
Restoran Sofa
Restoran Sofa

Restoran Sofa je pravi simbol beogradske Beton hale u Karađorđevoj ulici. Zbog neobične i tople atmosfera restoran Sofa je izbor mnogih koji žele istinski da uživaju!

U svom meniju, restoran Sofa nudi kulinarsku čaroliju koja se sjajno slaže sa odabranim vinima koja se u ovom restoranu služe. Upravo je i tajna užitka u pravoj kombinaciji. Ovde možete probati evropsku, centralnoevropsku, italijansku, mediteransku, huhinju, odnosno spoj više kuhinja, tako da za svakoga postoji po nešto.

Ovde možete uživati u selekciji od 92 vrste vina koja se služe na čašu. Tu su vina iz naše zemlje, potom iz Makedonije, Hrvatske, Španije, Slovenije, Italije i Francuske.

Kada je reč o drugim pićima, u ponudi su raznovrsni kokteli, selekcija viskija, rakija, konjaka i drugih alkoholnih pića. Možete birati točena piva, kao i ona u flašicama. Naravno, topli napici su nezaobilazni, a leti poseban hit je homemade ice tea sa pireom od voća, odnosno ledeni čaj, kao pravo osveženje za letnje dane.

Sofa nudi i najbolja jela od mesa u Beogradu. Uverite se zašto je ukus pečenja iz ovog restorana utisak koji se prepričava! Tu su i ukusne paste i rižota, kao i poseban dečiji meni. Možete da se opredelite i za jela od ribe, supe, salate, kao i ukusne deserte.

Takođe ovde postoje opcije bez glutena, hrana prilagođena vegetarijancima, kao i opcije za vegane.

Parking: Da.

Plaćanje kreditnim karticama: Visa i Master card.

  • Statistika:
  • Datum upisa: 24.06.2019
  • Datum ažuriranja: 02.06.2021