Restoran Comunale

Restoran Comunale

Pošaljite upit
Restoran Comunale
Restoran Comunale
Restoran Comunale

Restoran Comunale Café e Cucina jedan je od prvih restorana otvorenih u kultnoj Beton Hali i sigurno je da ovaj restoran nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Zbog specifičnog industrijskog ambijenta Restoran Comunale proglašen je za najlepši u regionu.

Ponosno služi svoje goste od 2010. godine, ponudom koja podrazumeva najbolje iz italijanske i mediteranske kuhinje u kombinaciji sa najfinijim iz Josper grila uz jedinstvenu ponudu bara i veoma pažljivo biranu vinsku kartu.

Ovde možete da probate izvrsna predjela, male zalogaje ako niste mnogo gladni ili želite da agrickate uz piće, salate, supe, rižota, paste, one italijanske, ali i domaće, kao i njoke. Tu su i fokaće, pizze, pomenuti josper grill.

To je jedinstven koncept roštilja na ćumur koji je zatvoren u pećnicu od nerdajućeg čelika. Rezultat je visoka temperatura postignuta na prirodan način, koja meso i ribu griluje površinski dok istovremeno zadržava sočnost i svežinu proizvoda iznutra - sve to uz dodatak posebne arome ćumura! Prvi Josper grill na Balkanu počeo je da radi baš u ovom restoranu 2011. godine.

Probajte burgere, plodove iz more, kao i razne vrste mesa. Naravno, obavezni su i deserti.

Kada je reč o vinskoj karti, probajte vina iz Srbije, kao i iz sveta. Tu su naravo i mnoga druga alkoholna i bezlahokolna pića.

Moto ovog restorana glasi: Mesto gde jedete. Gde otkrivate iskustva. Gde uživate.

Comunale Café e Cucina tim vam stoji na raspolaganju za organizaciju svih vrsta proslava kako u njihovom prostoru, tako i na lokaciji koju izaberete bez obzira na broj gostiju. Na vama je da zamislite, a ovaj tim će svaku vašu ideju da realizuje u servisu, izboru hrane i pića.

Parking: da.

Plaćanje kreditnim karticama: Visa i Master card.

  • Statistika:
  • Datum upisa: 24.06.2019
  • Datum ažuriranja: 02.06.2021