Čobanov `lad

Čobanov `lad

  • Adresa:
  • Hoze Martia 2b, Karaburma
  • 11000, Beograd
  • Telefon:
  • +381 11 244 77 01
    +381 64 642 92 49
  • Website:
  • https://cobanovlad.com
Pošaljite upit

Restoran domaće kuhinje „Đuričić“ otvoren je 1995. godine od strane Dragane i Prvoslava Đuričića. Jelovnik restorana je od samog početka bio orijentisan ka domaćoj srpskoj kuhinji sa naglaskom na tradicionalni način pripreme hrane.

Jelovnik nam je obiman i sastoji se od raznih predjela, svih vrsta pečenja sa kostima, svih vrsta rolovanog pečenja, roštilja, itd. Pečenje spremamo, držeći se starih recepata, u zidanoj furuni, u zemljanim pekama, na bukovim drvima.

Čobanov ‘lad
Uspeh Čobanovog odmora nas je nagnao da, 2014. godine, ime restorana promenimo u „Čobanov ‘lad“ i time jasno stavimo do znanja da i jedan i drugi restoran pripadaju istoj porodici.

Jelovnik
Hrana u restoranu Čobanov ‘lad se sprema na tradicionalni način. Pečenje spremamo, držeći se starih recepata, u zidanoj furuni, u zemljanim pekama, na bukovim drvima.

Jelovnik nam je obiman i sastoji se od raznih toplih i hladnih predjela, domaćih kuvanih jela, svih vrsta pečenja sa kostima, svih vrsta rolovanog pečenja, roštilja, salata itd.

Karta pića
Nudimo razna vrsta žestokih pića, vina, piva, bezalkoholnih pića i toplih napitaka. Naša karta pića nikoga ne ostavlja žednim ni željnim.

Ketering
Obratite nam se ukoliko želite da organizujemo topli obrok za vaše radnike, takozvani ketering. Dostaljamo kuvana jela za radnike na gradilištima, filmskim setovima, u kancelarijama, gde god da se nalazite.

Ukus koji se pamti
Tradicionalnu hranu naših dedova pripremamo po starim recepturama i pakujemo za brzu upotrebu, u savremenu i funkcionalnu ambalažu koja čuva ukus i kvalitet hrane. Uz svaki proizvod iz naše ketering ponude isporučujemo i sav potreban pribor za jelo.

Omiljeno među našim gostima je rolovano meso, u kombinaciji sa domaćim kajmakom ili sirom. Meso je očišćeno od kostiju i ispečeno bez nadeva u zidanoj furuni, u zemljanim pekama na bukova drva.

Ketering kakav vi želite
Pogledajte naš jelovnik i izaberite obroke. Ukoliko želite nešto što nije u redovnoj ponudi, pitajte nas jer mi smo uvek spremni da izađemo u susret vašim željama.

Organizacija proslava
Restoran Čobanov ‘lad vam nudi kompletnu organizaciju proslava, svečanosti, svadbi, svečanih večera, koktela, rođendana, krštenja, itd. Restoran može primiti do 50 gostiju, poseduje parking i prelepu baštu.

Bogat jelovnik
U mogućnosti smo da vam ponudimo kvalitetan i raznovrstan meni (razna predjela, sve vrste pečenja sa kostima, sve vrste rolovanog pečenja, roštilj, itd.) kao i kvalitetnu uslugu. Kompletan jelovnik pogledajte ovde.

Organizacija proslava kakvu vi želite
Ukoliko imate specifične želje ne ustručavajte se već nas pitajte jer mi smo uvek spremni da izađemo u susret vašim željama.

Spremanje krsne slave
Možemo vam pomoći u spremanju krsne slave. Spremamo i mrsna i posna jela. Možemo vam spremiti celu slavu, ili samo kolače, slavski kolač, žito, pečenje od našeg ili od vašeg mesa, šta god vi niste u mogućnosti da spremite sami.

Krsna slava kakvu vi želite
Možete pogledati naš jelovnik i izabrati obroke ili nam iznesite svoje želje jer smo uvek spremni da izađemo u susret i specijalnim zahtevima.

Uslužno pečenje
Pečenje spremamo, držeći se starih recepata, u zidanoj furuni, u zemljanim pekama, na bukovim drvima. Meso spremljeno na taj način ima bogat ukus koji će svaki sladokusac lako prepoznati.

Veliki kapaciteti
Kapaciteti nam omogućavaju da, pored stalnih potreba restorana, radimo uslužno pečenje za razne proslave i svečanosti kao što su slave, svadbe ili rođendani, ali i za one koji se jednostavno užele ukusa pečenja spremljenog na tradicionalni način.

Izaberite ili donesite meso
U našoj ponudi je prvoklasno praseće, jagnjeće, jareće, teleće ili pileće meso, ali ukoliko vam tako više odgovara, meso možete doneti i sami. Pored mesa uslužno pečemo i ribu.

Drugi o nama
Sama ideja, kao i kvalitet hrane Čobanovog odmora su vrlo brzo prepoznati i prihvaćeni pa su o nama izveštavali mediji, od raznih štampanih izdanja do televizija.

Ukoliko i vi želite da napišete reč dve o nama, pogledajte naš pres kit.

Letnja bašta
Tokom toplijih dana gostima je na raspolaganju prelepa i nedavno renovirana letnja bašta kao i parking, a prijatnu atmosferu upotpunjuje lagana muzika akustičnog orkestra.

Čobanov odmor
Nakon deset godina rada pokrenuli smo prvu i trenutno jedinu robnu marku autentične srpske brze hrane – „Čobanov odmor“ i tako stvorili prepoznatljivo ime u cilju afirmacije Srbije i njenih tradicionalnih proizvoda.

Restoran se nalazi na Vračaru, u ulici Vojvode Šupljikca 34, a besplatnu isporuku vršimo po celom gradu uz minimalan iznos porudžbine u zavisnosti od dela grada.

Više informacija i detaljnu mapu sa zonama za dostavu pogledajte na zvaničnoj prezentaciji restorana Čobanov odmor.

Pratite nas na Facebook-u:
www.facebook.com/cobanovlad


Pratite nas na Instagramu:
www.instagram.com/cobanov_lad/

  • Statistika:
  • Datum upisa: 20.11.2015
  • Datum ažuriranja: