Splav Blaywatch

Splav Blaywatch

Pošaljite upit
Splav Blaywatch
Splav Blaywatch
Splav Blaywatch
Splav Blaywatch
Splav Blaywatch
Splav Blaywatch
Splav Blaywatch

Splav Blaywatch se nalazi na najpopularnijem beogradskom mestu za letnji provod, na Savskom keju u ulici Brodarska, između Starog železničnog mosta i mosta Gazela, i predstavlja mesto koje će vas oduševiti već prilikom vaše prve posete.

Splav Blaywatch više od jedne decenije predstavlja sinonim za najbolji noćni provod u Beogradu, a za ovu sezonu je kompletno renoviran spolja i iznutra, što ga čini još atraktivnijim mestom za nezaboravni izlazak. Splav Blaywatch je najveća i najopremljenija diskoteka na vodi (Disco Water Club) u prestonici zabave, i idealan je bilo da želite da se provodite sa društvom, dragom osobom ili pak poslovnim partnerima željnim uživanja.

Svojim precizno kreiranim enterijerom, zavidnom veličinom, pokretnim krovom, posebno izdvojenim VIP delom, profesionalnim ozvučenjem i rasvetom, istančanim muzičkim programom, kao i specijalnim performansima poput čuvene Trumpetmanije, privlači veliki broj domaćih i stranih posetilaca koji na splavu ostaju do ranih jutarnjih časova, i sa njega odlaze puni pozitivnih iskustava za sva čula koja nikada ne blede… I naravno, rado mu se vraćaju. Pri samoj pomisli na ovo sjajno mesto primetićete osmeh na vašem licu.

Splav BlayWatch radi pet dana u nedelji, odnosno utorkom, četvrtkom, petkom, subotom i nedeljom. Program je šarenolik, sa brojnim gostovanjima najpoznatijih izvođača domaće zabavnjačke i narodnjačke muzičke scene, što ga svrstava u sam vrh ponude noćnog života Beograda. U proteklom periodu velika muzička imena krasila su repertoar ovog atraktivnog mesta.

Na splavu možete konzumirati najraznovrsnija pića, od odličnih koktela pa sve do najekskluzivnijih šampanjaca. Dok su profesionalnost i ljubaznost osoblja, uz sve pomenuto, svakako nešto što će provod na ovom splavu činiti nezaboravnim.
Splav BlayWatch posećuje i starija populacija gostiju, jer je mesto ovakvog tipa savršeno, bez obzira na godine. Jedino što je bitno jeste da prepoznate kvalitet i prepustite se maksimalnom uživanju.

S obzirom na veliku popularnost i veliku posećenost koju ovaj splav uživa, rezervisanje željenog mesta je poželjno dan ili dva ranije. Prednost ovog splava je ta što se u njegovoj neposrednoj blizini nalazi veliki besplatni parking.

Program:
www.kudaveceras.rs/splavovi-beograd/splav-blaywatch

  • Statistika:
  • Datum upisa: 19.05.2017
  • Datum ažuriranja: 22.04.2021