Kafana Cirkus

Kafana Cirkus

Pošaljite upit
Kafana Cirkus
Kafana Cirkus
Kafana Cirkus
Kafana Cirkus
Kafana Cirkus
Kafana Cirkus
Kafana Cirkus
Kafana Cirkus

“Još ovu noć, još samo noć, nek topla ljubav greje nas…”

U Beogradu, na adresi Vojislava Ilića broj 86, mnogo toga će Vas grejati. Baš ovde se nalazi kafana Cirkus, nekadašnji naziv kafana Još ovu noć. Prostrano mesto, kapaciteta 500 gostiju, a opet puno osećaja intime i prisnosti. Tome u mnogome doprinosi pravi kafanski ambijent, fotografije na zidovima, drveni stolovi i stolice, sa neizbežnim kariranim stolnjacima, ali i zavesama! Kombinacija zida cigla-drvo dodatno pojačava osećaj prisnosti i topline u ovoj kafani.

U kafani Cirkus ćete pronaći odlične svirke sa pesmama koje Vas u srce diraju, domaće rakije i vina, ali i koktele, kao i sva ostala pića koja prijaju Vašem nepcu, ali i novčaniku, jer su ovde cene pića vrlo prihvatljive. A uz piće, ići će lepo i neko domaće meze.

Lep prostor, dobra muzika, kvalitetna a povoljna pića, nasmejano i izuzetno ljubazno osoblje…baš to su više nego dovoljni razlozi da kafana Još ovu noć postane najpopularnije mesto za noći beogradskih boema. A gosti ove kafane se već posle prvog dolaska pretvaraju u boeme i njih je sve više. Baš zato, rezervacije su ovde besplatne, ali i obavezne.

Program:
www.kudaveceras.rs/kafane-beograd/kafana-cirkus

  • Statistika:
  • Datum upisa: 30.01.2017
  • Datum ažuriranja: 13.01.2022