prethodna
Autoprevoznik Petrović Nenad - usluge prevoza građevinskog materijala i istovara paletne robe sa kranom
Autoprevoznik Petrović Nenad - usluge prevoza građevinskog materijala i istovara paletne robe sa kranom
sledeća
SalusTrans d.o.o.- Odvoz šuta Beograd-Zemun
SalusTrans d.o.o.- Odvoz šuta Beograd-Zemun

Judo Trans

Judo Trans

 • Adresa:
 • Bulevar Oslobodjenja 17
 • 32000, Čačak
 • Telefon:
 • +381 62 270 656
  +381 62 270 986
  +381 62 270 123
  +381 32 381 180
  +381 32 375 755
 • Radno vreme:
 • Pon-Pet 07-22h, Sub 09-20h
 • Website:
 • www.judotrans.com
Pošaljite upit

Judo Trans d.o.o. se bavi medjunarodnim transportom robe vec 10 godina.Pored svih vrsta komercijalnih roba koje prevozimo, najveca delatnost su nam medjunarodne selidbe za Srbiju i obratno.Vrsimo pakovanje namestaja, skladistenje i carinjenje.

Međunarodni transport
Međunarodni transport robe je naša osnovna delatnost. Sa iskustvom od preko 10 g u međunarodnom transportu, spremni smo u svakom trenutku da izađemo u suret i ponudimo najefikasnije rešenje za transport vaše robe. Sa preko 20 vozila i još toliko vozila od naših pouzdanih partnera, Judo Trans pokriva sve delove zapadne i istočne Evrope. Svaki zahtev za transport robe u međunarodnom transportu se rešava u minimalnom roku bez obzira na količinu, težinu i gabarite robe koja se prevozi.
www.judotrans.com/medunarodni-transport/

Ekspres transport
Judo Trans zadnjih godina sve više daje fokus na ekspres transport između Srbije i Evrope. Brzi transport pošiljki iz Evrope za Srbiju i obratno vrši se na dnevnom nivou. Sa preko 20 vozila u našem posedu i još toliko od pouzdanih partnera, Judo Trans je u prilici da odgovori na svaki zahtev za transport bilo kakvog tereta.
www.judotrans.com/medunarodni-transport/ekspres-transport/

Zbirni transport
Zbirni transport robe je najzastupljeniji oblik transporta robe u međunarodnom prevozu. Prednost zbirnog transporta robe je velika ušteda prilikom transporta. Sa dobrom organizacijom i logistikom, Judo Trans vrši zbirni prevoz robe na svim relacijama iz Srbije i obratno. Roba se zbira u toku radne nedelje i isporučuje na željenim destinacijama naredne nedelje do srede najkasnije. Robu u dotovaru utovaramo direktno kod naših klijenata, vršimo skladištenje i carinjenje i transportujemo dalje za željenu destinaciju.
www.judotrans.com/medunarodni-transport/zbirni-transport/

Šleperski transport
Judo Trans vrši prevoz i transport robe šleperima za celu Evropu i obratno. Da bi zadovoljili sve potrebe industrije, uz pomoć svojih proverenih saradnika i sa našim ličnim kapacitetima, u mogućnosti smo da izađemo u susret najzahtevnijim upitima za transport robe šleperima. Posedujemo standardne šlepere sa utovarnim kapacitetom od 33 euro paleta i utovarnom visinom od 280 cm. Rol cerade, furgon kamione, hladnjače, sve je na raspolaganju u zavisnosti od potrebe transporta.
www.judotrans.com/medunarodni-transport/sleperski-transport/

Međunarodne selidbe
Za razliku od lokalnih selidbi unutar gradova i država gde su selidbe dosta jednostavne, u međunarodnim selidbama stvari stoje drugačije. Judo Trans vec 10 godina vrši usluge međunarodnih selidbi. Da bi krenuli u realizaciju jedne međunarodne selidbe, moramo prvo pripremiti teren za administraciju kako u državi gde se nameštaj i selidbene stvari nalaze tako i u državi za koju selidba i nameštaj putuju. Spisak selidbenih stvari je samo početak dokumentacije koja treba da prati međunarodnu selidbu.
www.judotrans.com/profesionalne-selidbe/medjunarodne-selidbe/

Diplomatske selidbe
Judo Trans je otišao korak dalje tako što smo regularne selidbe podigli na viši nivo i krenuli da vršimo selidbene usluge za predstavnike diplomatskih i konzularnih predstavništva širom Evrope. Pošto se selidbe za diplomate i radnike konzularnh predstavništva dosta zahtevne, morali smo vozila da opremimo sa dodatnom opremom koja ce u potpunosti zadovoljiti potrebe diplomata i konzularnih radnika. Standarde koje su nametnula ministarstva inostranih poslova svake države u Evropi pratimo u svakom trenutku. Redovno dobijamo poslove na tenderima koja raspisuju ministarstva inostranih poslova, raznih misija, diplomatska i konzularna predstavništva. Organizujemo kompletnu uslugu selidbe za svoje diplomatske klijente.
www.judotrans.com/profesionalne-selidbe/diplomatske-selidbe/

 • Statistika:
 • Datum upisa: 25.01.2007
 • Datum ažuriranja: 22.02.2019